Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. március 20. 13:40 Forrás: police.hu

Vigyázzon a kerékpárjára! A rendőrség segít ebben

Az elmúlt évben több alkalommal szervezett a Szegedi Rendőrkapitányság kerékpár-regisztrációt, amelynek célja, a lopások megelőzése. Idén első alkalommal csütörtökön szerveznek ilyen akciót.

Hirdetés

Csütörtökön délután 1 és 5 óra között szervezi meg idén először a kerékpár-regisztrációt a Szegedi Rendőrkapitányság. A szakemberek a Párizsi körút 16-22. alatt várják a "BikeSafe" programba jelentkezőket. A regisztráció célja a kerékpárlopások megelőzése, azok számának csökkentése, valamint a megtalált biciklik beazonosítása. A regisztráció alkalmával a kétkerekűek mindegyikére egy biztonsági matrica kerül jól látható helyre. A kerékpár tulajdonosa egy adatlap kitöltésével nyilatkozik saját, valamint biciklije adatairól.

A rendőrök várják azokat a kerékpár-tulajdonosokat, akik szeretnék kihasználni az ingyenes regisztráció előnyét, és akik még nem tudtak részt venni az előző regisztrációs napok valamelyikén.

A regisztrációhoz az alábbiak szükségesek:
- kerékpárját
- személyazonosító igazolványát
- kerékpár tulajdonjogát igazoló iratot, amennyiben van (kerékpáros igazolvány, számla, nyugta, blokk, garanciajegy, adásvételi szerződés).

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bicikli BikeSafe kerékpár Szegedi Rendőrkapitányság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés