Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Nem minden vicc, ami április 1-jén történik: megszűnik Mészáros Lőrinc tévéje
Színes 2019. március 18. 15:45

Nem minden vicc, ami április 1-jén történik: megszűnik Mészáros Lőrinc tévéje

Aggódni persze nem kell az alapítvány megroppanása miatt: a Hír TV-vel olvadnak össze – valahogyan.

Hirdetés

„Az alapítványi tulajdonba került gazdasági társaságok esetében számtalan, a költséghatékony és optimalizált működést lehetővé tevő változás indult meg 2019-ben.

A két televíziós társaság tulajdonlásában, működésében, műsorainak tematikai hasonlóságában valamint célközönségében rejlő szinergiák maximális kihasználása érdekében, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumának határozata értelmében, az Alapítvány korábban megfogalmazott céljaival összhangban az Alapítvány az alábbi közleményt teszi.

Az ECHO HUNGÁRIA TV Televíziózási, Kommunikációs és Szolgáltató Zártkörű Részvénytársaság és a Hír TV Műsorszolgáltató és Hirdetésszervező Zártkörűen Működő Részvénytársaság átalakul, mégpedig olyan formában, hogy az ECHO TV beolvad a HírTV-be. A cégjogi beolvadásra tekintettel a Kuratórium döntést hozott arról, hogy az »ECHO TV« független televíziós társaság műsorszolgáltatása 2019. április 1. napjától megszűnik.

Az ECHO TV meghatározó főbb műsorai a jelzett időpontot követően a HírTV csatornáján lesznek elérhetők. A HírTV értékrendje, profilja változatlan marad, ugyanakkor a beolvadásban rejlő lehetőségeket kihasználva a műsorszolgáltatás színesebb, tartalmasabb, jobb technikai színvonalon megvalósított lesz” – olvasható a televízió honlapján.

De mi lesz akkor?

Az biztos, a Hír Tv-nél sokaknak lapát, csoportos létszámleépítéseket jelentettek be. Sixx úgy tudja, az Echóból csak pár embernek kell távoznia.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hír TV Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány média médiapiac
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés