Hirdetés
Ziccer 2019. március 9. 20:04

Megúsztuk Tébányán: Grundfos–MOL-Pick 25–25 (14–13)

Elhozott egy pontot a bányászoktól a Szeged: a veretlenség megmaradt, a száz százalékosság lett csak oda.

Grundfos Tatabánya–MOL-Pick Szeged 25–25 (14–13)
K&H férfi kézilabda liga, 18. forduló, Tatabánya. Vezette: Bócz, Wiedemann.
Grundfos Tatabánya: Bartucz – Vrankovic 1, Grigoras 5, Vujovics 6/2, Juhász 2, Bozovic 5, Rosta 4. Csere: Székely (kapus), Ilyés 1, Sipos 1, Borzas, Pásztor, Dénes, Nagy. Vezetőedző: Vladan Matics.
MOL-Pick Szeged: Šego – Šostarič 4, Maqueda 1, Gaber, Bánhidi 3, Sigurmannsson 3/2, Bombac 1. Csere: Alilovic (kapus), Zsitnyikov 2, Bodó 4, Cañellas 2, Balogh 4, Blazevič, Sunajko 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítások: 6, illetve 6 perc.
Hétméteresek: 2/2, illetve 2/2.

Vajon Fecike továbbra is Fecike lenne-e Szegeden, ha az utolsó másodpercekben nem az üres kapu mellé dobja a labdát a Földi Imre Sportcsarnokban 25–25-nél? Szerintem egyébként igen, de kár is ezzel az elméleti kérdéssel foglalkozni. Az viszont biztos, a mumus igazolta mumusságát: JCP csapata 25–25-ös döntetlennel indult haza. Ezzel eggyel jobban jártunk a Fotexnél, hiszen a Veszprém kikapott annó, igaz az is, akkor még romokban voltak Nagy Lászlóék. Szinte biztos, a bajnokság végén még sokat ér majd ez az egy pont, becsüljük meg, és ne bánkódjunk azon, hogy a másodikat nem tudták elhozni Bánhidiék. Megyünk tovább, csak előre.

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged Tatabánya