Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. március 9. 15:11

Az újrókusi toros fesztiválon a hölgyeket is köszöntötték

Képriport
Kicsiket és nagyokat is kicsalt a napfényre a tavasz első szabadidős rendezvénye Újrókuson. Ménesi Imre önkormányzati képviselő toros fesztiválján a hölgyeket is köszöntötték. Szólt a zene, megtelt a tér, nagy volt a vidámság.

Hirdetés

– Évek óta eljövök innen a szomszédos panelházból erre a rendezvényre, de csak ritkán van ilyen jó idő, mint az idén. Ideje volt már a hosszú tél után hogy a szabadban is össze tudjunk jönni. Most is a kereskedők nyugdíjas klubjával vagyok itt, mint évek óta mindig. Az meg külön jól esik, hogy minket, hölgyeket fel is köszöntenek ilyenkor – mondta Lénárt Imréné.

A városrész önkormányzati képviselője, Ménesi Imre a rendezvény ötletéről elmondta, nagyjából tíz éve, hogy megkeresték azt itt lakók mondván, a Széchenyi téri toros pálinka fesztivál messze is van tőlük és egy kicsit drága is nekik. Jó lenne egy sajátot csinálni itt, Újrókuson.

– Innen jött az ötlet, és ha már ezt március elején rendezzük, akkor nem maradhat el az sem, hogy ilyenkor felköszöntsük a nőket.

A Búvár tónál az idén is arcfestéssel, lufi hajtogatással, lovaglással, ugrálóvárral és lovaskocsizással is várták a környéken lakókat. Délben – hogy a családok együtt lehessenek és főzni se kelljen ma a háziasszonyoknak – disznótorossal és pörkölttel vendégelték meg a résztvevőket.

– A kikapcsolódás és a vidámság mellett egyben egy szabadtéri fogadóóra is ez. Itt kötetlenül tudunk találkozni a választókörzetünkben élőkkel, akik sok hasznos információval, ötlettel látnak el bennünket a munkánkhoz – mondta Ménesi Imre. – Most a legtöbben a játszóterekről érdeklődtek, mert hallották, hogy az önkormányzat nagy játszótér-korszerűsítésbe kezd. Elmondtam az érdeklődőknek, hogy itt, Újrókuson is több játszótér új elemekkel fog bővülni. De szóba kerül a parkolóhelyek felfestése és több apróbb tennivalóra is felhívták a figyelmemet.

Szabó Sándor országgyűlési képviselő is megszokott vendége a tavaszi rendezvénynek. A képviselő az idén is vörös szegfűvel köszöntötte a megjelent hölgyeket.

rag

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fesztivál Ménesi Imre nőnap Újrókus
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés