Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. március 8. 14:08

Idén is virággal köszöntötték a szegedi hölgyeket a baloldali képviselők

Képriport
Hosszú évek óta hagyomány, hogy a közgyűlés baloldali frakciójának tagjai piros szegfűvel köszöntik a szegedi lányokat, asszonyokat. Idén is több ezer virág okozott örömet a hölgyeknek.

Hirdetés

„Jaj, de gyönyörű virág! Köszönjük szépen!” – ez volt szinte minden hölgynek a reakciója ma délután a Víztorony téren, ahol Szabó Sándor országgyűlési képviselő és Mészáros Tamás önkormányzati képviselő és segítőik osztották a virágokat.

– SMS jött már, de ez volt ma az első virág, amit kaptam – mosolyogott Károlyiné Marika a képviselőkre. – Nagyon jól esett, hogy így köszöntöttek. A családban – közös megegyezéssel – már jó ideje nem ünnepeljük a nőnapot, de természetesen örültem a szép szegfűnek, amit kaptam.

– A férjem már egy hete mindennap meglep valamivel, a nőnap alkalmával. Egy kis kávéval, csokival és természetesen ma virággal – mesélte Sárkány Gézáné. – Ennek a szegfűnek is nagyon örülök, és jól esik a figyelem. Jó lenne, ha egész évben ez megmaradna a férfiak részéről – tette hozzá.

– Nekem a virág a legszebb nőnapi ajándék! Már kaptam a férjemtől és a gyerekemtől is, mivel mindketten nagyon szeretnek és figyelmesek – mondta Kárkonyiné Anikó.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

– A legszebb nőnapi ajándékot az unokámtól kaptam, egy rajzot és egy szál virágot. Ennél több nem is kell! – tette hozzá Mészáros Tamásné.

Szabó Sándor szerint az lenne a legjobb, ha minden nap nőnap lenne, és a férfiak minden nap kitüntetnék figyelmükkel a hölgyeket. A nők nagyon komoly teljesítményt nyújtanak mind otthon, a családban, mind a munkahelyen. Szeretettel és megbecsüléssel kell ezt viszonozunk.

Mészáros Tamás hozzátette, a baloldali képviselőknél már több évtizedes hagyomány, hogy választókerületükben Botka László polgármester nevében is köszöntik a hölgyeket, egy szál virággal és ajándékkártyával. Ebben az évben is valamennyi képviselő kedveskedett így a nőknek, és több ezer virágot osztottak ki a város számos pontján.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mészáros Tamás nőnap Szabó Sándor virág
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés