Hirdetés
Művház 2019. március 7. 20:14

A szegedi Sherlock Holmes-ok az árvíz történetét is megismerhetik

Különleges krimi-városnézést szervez a Somogyi-könyvtár a szegedi árvíz 140. évfordulójának alkalmából. A résztvevők, miközben megoldanak egy rejtélyes bűnügyet, megismerhetik az árvíz történetét is.

Hirdetés

A Somogyi-könyvtár rendhagyó játékára pénteken és szombaton a Nagyáruház passzázs során lehet jelentkezni, az LvL Up Esport Bár teraszán, ahol a résztvevők egy térképet kapnak, hozzá egy történetet, illetve a nyomokat tartalmazó papírokat.

A kalandot bármikor önállóan el lehet kezdeni, az esemény egy teljesen kötetlen, egy-másfél órás sétát jelent Szeged belvárosában.

Szükség esetén akár meg is szakítható, a játék közben szünetet is lehet tartani egy szendvics vagy egy fagyi erejéig is, majd ott lehet folytatni a talány megfejtését, ahol félbe maradt. Sőt, akinek nincs kedve sétálni, körbejárhatja a helyeket biciklivel, gördeszkával, vagy akár görkorival is.

A játékban való részvételre nincs szükség előzetes regisztrációra, jelentkezni március 8-án, pénteken 10-től 18 óráig, vagy szombaton 10-től 15 óráig lehet jelentkezni a Nagyáruház passzázs során.

A programon való részvétel érvényes könyvtári olvasójeggyel ingyenes, egyéb esetben 500 forint fejenként, amit a jelentkezéskor kell befizetni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Árvíz 140 játék Somogyi-könyvtár