Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. március 3. 17:40

Árral szemben – Mentsétek meg Szegedet!

Egy Szegedről szóló társasjáték-családot fejlesztettek ki a Motiváció Műhelyben a nagy árvíz 140 évfordulójához kapcsolódva.

Hirdetés

Márciusban a Motiváció Műhely Beszélgetések című közösségépítő programsorozatának középpontjában a szegedi nagy árvíz áll, a várost romokba döntő 1879-es pusztításra emlékeznek.

A civil szervezet két szegedi tematikájú társasjátékot is bemutat március 11-én az árvíz 140. évfordulójához kapcsolódva: egyrészről az Árral szemben – Mentsétek meg Szegedet! című társasjáték készítésének folyamatába engednek majd bepillantást, másrészről bemutatják a szegedi szimbólumokra épülő Szeged kártyajátékot.

Szűcs Norbert, a Motiváció Műhely egyik vezetője most röviden annyit mondott lapunknak, hogy az Árral szemben olyan kooperatív játék, amelyben a játékosoknak Szeged megmentése érdekében össze kell fogniuk mind a stratégiaalkotásban, mind pedig a feladatok megoldásában.

A Szegedről szóló társasjáték-családot március 11-én délután 5 órakor mutatják be a Campus emeleti termében (Vitéz utca 24.).

Az eseményen ingyenes a részvétel, de regisztrációhoz kötött! Itt lehet regisztrálni.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Motiváció Műhely árvíz Nagy Árvíz társasjáték Árvíz 140
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés