Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. március 1. 09:35

Ügyészség: letartóztatnák az élettársát megölő szegedi nőt

A Csongrád Megyei Főügyészség indítványozta a letartóztatását annak szegedi nőnek, aki 2017 májusában megölte, majd elásta az élettársát.

Hirdetés

A gyanú szerint a 44 éves elkövető párkapcsolatban élt a sértett szegedi ingatlanában a sértettel. A gyanúsított és a sértett 2017 májusában, pontosabban nem ismert időpontban, otthonukban összevesztek, dulakodni kezdtek, majd a gyanúsított megütötte és megfojtotta a sértettet. Az elkövető ezután a holttestet a ház kertjében elásta.

A gyanúsított a sértett megölése után a sértett másik ingatlanában lakó bérlőnek azt mondta, hogy a sértett börtönben van és a bérleti díj átvételére őt felhatalmazta. Így a gyanúsított a bérlőt megtévesztette, és 2018 júliusáig 560 ezer forint bérleti díjat vett át jogtalanul.

Az emberölés bűntette és nagyobb kárt okozó csalás bűntette miatt folyamatban lévő nyomozásban a Csongrád Megyei Főügyészség a gyanúsított letartóztatására tett indítványt. Az ügyészség a gyanúsított letartóztatását szökés, elrejtőzés veszélye, valamint annak a veszélye miatt indítványozta, hogy a gyanúsított szabadlábon hagyása esetén a bizonyítási eljárást megnehezíthetné.

Az indítványról a Szegedi Járásbíróság a mai napon dönt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Csongrád Megyei Főügyészség gyilkosság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés