Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. február 28. 19:39

Konzervekkel és mosószerekkel segítettek szőregi rászoruló családokon

Képriport
Ötven család kapott ajándékcsomagot csütörtökön a Tömörkény István Művelődési Házban. A gyűjtést Berkesi Ottó önkormányzati képviselő és Avramov András, szőregi lokálpatrióta szervezték.

Hirdetés

Babgulyás kolbásszal, töltött káposzta, rakott káposzta, tavaszi vagdalthús, tyúkmájkrém. A többi között ilyen konzerveket tartalmazott az a csomag, amivel a szőregi családokat meglepték az adományozók.

Berkesi Ottó képviselő az átadáson elmondta, hogy a Szőregi Kolbászmesterek Versenyén gyűjtött felajánlásokból vásárolták a konzerveket. A január végén összegyűlt 130 ezer forintból vették a tartós élelmiszert, de ez nem volt minden. Sápi András és felesége ugyanis megtoldotta a segítséget 30 flakon folyékony mosószerrel. Akinek pedig akart, válogathatott a Mátrix Alapítvány és Vidámabb Életért Alapítvány ruhaadományaiból is.

Kattintson fönti képünkre, nézze meg Szabó Luca galériáját!

A vásárlásokat és a dobozolást Becsei Mária és Bálint János végezték a Szőregi Idősekért Alapítvány nevében. Bálint János elmondta, hogy 

sajnos minden évben sokak szorulnak rá a városrészben az adományokra, de jó látni, hogy a közösség összetartó, és mindig tudnak segíteni azoknak, akiknek ez nagyon jól jön.

Berkesi Ottó szerint jó helyre kerültek az adományok, és reményei szerint jövőre is legalább ennyi segítséget tudnak nyújtani majd a rászorulóknak.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: adomány Avramov András Berkesi Ottó jótékonyság segítség Szőreg
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés