Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. február 27. 21:19

234 bérlakás elektromos hálózata újul meg a Kereszttöltés utcában

Tíz felújításra szoruló önkormányzati lakás piaci alapon történő bérbeadásáról és a Keresztöltés utcában található, 234 bérlakást magában foglaló épület felújításáról is döntöttek a képviselők a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság szerdai ülésén.

Hirdetés

Összesen hét napirendi pontot tárgyaltak meg: többek között döntöttek a választókörzeti keretek felhasználásáról. A pénzekből a képviselők rendezvényeket és intézményeket támogatnak, kátyúznak, utakat javítanak.

Folyamatban van a Kereszttöltés utca 29. alatt lévő, önkormányzati tulajdonú épület felújítása, ahol 234 bérlakás található. A tervek szerint a lakások belső hálózatának felújítása mellett a teljes épület elektromos hálózatát is korszerűsítik. Az IKV emellett kezdeményezte az épület közösségi tereinek fal- és padlóburkolatának felújítását is. A munkával kapcsolatos közbeszerzési eljárás folyamatban van. Azonban a beérkezett legkedvezőbb ajánlat is közel ötmillió forinttal haladta meg az előirányzott költségvetési keretet, így szükségessé vált plusz forrás biztosítása, amelyet a bizottság jóváhagyott.

Elfogadták a képviselők, hogy az IKV Zrt. tíz önkormányzati tulajdonú bérlakásra írjon ki pályázatot. A belvárosi ingatlanok felújításra szorulnak, és piaci áron kívánják bérbe adni azokat.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bérlakás felújítás IKV Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés