Hirdetés
Szegeden 2019. február 26. 10:40

Újabb díjat zsebelt be a szegedi Antavo: övék lett 2018 egyik legjobb irodája

Képgaléria
A startup vállalkozás négyszáz négyzetméteres, Szeged belvárosában lévő irodáját választotta a legjobbnak a szakmai zsűri Az év irodája-pályázaton, kisvállalati kategóriában.

Hirdetés

Az Antavo a divat és kereskedelem szektorban működő vállalatoknak fejleszt marketingszoftvert, amivel hatékony és élvezetes hűségprogramokat lehet működtetni. A szegedi vállalatnak tizenhat országban vannak ügyfelei.

A Kelemen utcai, 140 éves Új Mayer-ház emeleti terének irodává alakítása 2017-ben kezdődött, ahová tavaly költözött be a negyven munkatárs.

A terveket Kecsmár Attila, az Antavo egyik társalapítója és ügyvezetője esténként rajzolta meg: szemléletmódja szerint, ha nem ért valamihez, akkor utánajár és megcsinálja. Így készültek el, közös ötletek alapján az új iroda tervrajzai.

A kivitelezés is igazi csapatmunka volt: az iroda egyik fontos vizuális eleme egy Empower felirat, amely arra utal, hogy bármire képessé válhatunk, ezt is az Antavo munkatársai készítették el.

A modern, úgynevezett loft irodában szerették volna megőrizni a hely klasszikus jellegét modern elemekkel kiegészítve, amely korábban romkocsmaként működött.

A kivitelezés igazi csapatmunka volt (Fotó: Iványi Aurél)

Az Antavo célja, hogy folyamatosan izgalmas, inspiráló környezetet biztosítson a munkatársainak, ezért tartják kiemelt fontosságúnak a kitüntetést – tudtuk meg Kecsmár Zsuzsától, a cég társalapítójától.

A szegedi székhelyű vállalkozás tavaly Londonban elnyerte az online üzleti világ Oscar-díjaként emlegetett eCommerce Awards for Excellence-t, ahol nagyhírű nemzetközi cégek online kampányai vetélkedtek egymással. Ugyanitt decemberben megkapták a Nemzetközi Cég kategória díját a BOC Brilliance Awardson.

Idehaza pedig a legszerethetőbb munkahelyek közé kerültek. A címért hétszáz vállalat indult, végül húszezer szavazat döntött arról, ki kerülhet be a top 125-be.

Egy korábbi romkocsmából alakították ki a modern, úgynevezett loft irodát

Colleen Bell is beszállt az Antavóba

A vállalat a díjak mellett újabb kiemelkedő szakmai mérföldkőhöz érkezett.

Egy 1,5 millió dolláros tőkeemelést hajtottak végre.

Európai, amerikai és magyar befektetők, úgynevezett tőkealapok döntöttek úgy, hogy érdemes az egyre komolyabb szakmai sikereket elérő szegedi cégbe fektetni.

A befektetők között találjuk többek között Colleen Bellt, az Egyesült Államok korábbi magyarországi nagykövetét és Christopher Mattheisent is, aki nemrég lett a Microsoft Magyarország ügyvezetője, előtte pedig több mint tíz évig volt a Magyar Telekom vezérigazgatója.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Antavo