Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. február 25. 14:30

Toyota-sorakozó: fokozatosan újul meg a színház autóparkja

Képgaléria
Három új Toyota gépjárművel bővült a színház autóparkja. Az új négykerekűeket ma délelőtt adták át a Toyota Kovács Autóház és a színház közötti partnerségi megállapodás keretében.

Hirdetés

Kovács Péter, az autóház tulajdonosa elmondta, bíznak abban, hogy gyümölcsöző együttműködés alakul ki a márka és az intézmény között – így egymás hírnevét öregbíthetik a jövőben.

Kovács Ákos, a Toyota Kovács márkaigazgatója arról beszélt, hogy rendkívül inspiráló számukra támogatóként csatlakozni a Szegedi Nemzeti Színházhoz. A kultúra támogatása minden történelmi korban tradíció volt, mostanra azonban egyre nagyobb kihívást jelent – fogalmazott.

– Sosem volt még akkora szükség színházra, mint napjainkban, a digitális korban, ezért hosszú távon szeretnénk fenntartani az együttműködést – mondta.

Barnák László főigazgató kitért arra, hogy a színház hat különféle gépkocsiból álló járműparkja mára elöregedett, szinte már naponta javítani kellett az autókat. A megbízhatatlanná vált járműveket cserélték le most.

Egy mikrobuszt az önkormányzat támogatásával, egy furgont pedig a tavalyi TAO bevételből sikerült beszerezni. A harmadik, C-HR Hybrid személyautót pedig hosszú távú marketing-megállapodás keretében bocsátotta a színház rendelkezésére az autóház.

– A szegedi autóház támogatása azon túl, hogy autókat biztosít, és ezzel segíti, biztonságossá teszi a napi munkavégzést, azt is jelzi, hogy érdemes jelen lenni a teátrum életében – mondta a főigazgató, miután átvette a járművek indítókulcsait.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: autó gépkocsi Szegedi Nemzeti Színház Toyota Kovács Autóház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés