Hirdetés
Hirdetés
Színes 2019. február 25. 10:45

Ingyen szállás Dubajban? Van ilyen, Emirates-sztyuvinak kell lenni hozzá

Magyar jelentkezőket toboroz nemzetközi légiutas-kísérő csapatába a világ legnagyobb nemzetközi légitársasága, az Emirates. A dubaji légitársaság március 11-én tart nyílt napot a Novotelben.

Hirdetés

Az Emirates folyamatosan bővíti a nemzetközi hálózatában elérhető desztinációkat. Ezek kiszolgálására új légiutas-kísérői állásokat hirdet meg, ahová nők és férfiak jelentkezését egyaránt várja az egész ország területéről, de különösen Csongrád, Bács-Kiskun és Békés megyékből.

A miértekre egyelőre keressük a választ. Ám addig is néhány apró részlet az álommelóból:

  • komplex juttatási csomagot körülbelül nettó 750 ezer forintos havi fizetéssel
  • közös szállást Dubajban,
  • ingyenes munkahelyi transzfer,
  • orvosi és fogorvosi ellátás.

A légitársaság továbbá kedvezményes utazási lehetőségeket is biztosít a légiutas-kísérőknek és hozzátartozóiknak az Emirates hat kontinensen átívelő hálózatának számos úticéljára.

Az érdeklődők már a március 11-i szegedi rendezvény előtt kitölthetnek egy előzetes jelentkezési adatlapot az Emirates karrieroldalán. Ezen túl csupán egy friss fotó és egy angol nyelvű önéletrajz szükséges a jelentkezéshez.

Azért van néhány feltétel, amelyeknek meg kell felelni, ebből a két legfontosabb:

  • betöltött 21. életév,
  • 212 centiméteres magasság kinyújtott karral, lábujjhegyen állva.

A pályázóknak akár a teljes napjukat a helyszínen kell tölteniük, a kiválasztott jelölteket pedig az eseményt követő napokban értesítik majd a további tesztek és interjúk időpontjairól.

Miért gondolkodnak Magyarországban?

Az Emirates 2014 óta napi járatot működtet Budapest és Dubaj között és szállítja tovább hat kontinens 158 célállomásra a magyar utasokat. A légitársaság a legnagyobb üzemeltetője a Boeing 777 és Airbus A380 géptípusoknak. Az Emirates kiemelkedő karrierlehetőségeket kínál, részletes képzésekkel és páratlan kulturális élményekkel a 135 nemzetiség alkotta légiutas-kísérő csapatában, melynek közel 300 magyar tagja is van.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: légitársaság Emirates légiutas-kísérő stewardess

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés