Hirdetés
Művház 2019. február 22. 19:21

Bezár a Grand Café is egy hónapra a Belvárosi Mozi felújítása miatt

Azokat az előre meghirdetett programokat, amiket lehet, átrakják testvérhelyükre, a Jazz Kocsmába.

A napokban írtuk meg, hogy a Belvárosi Mozi felújításának munkái miatt a korábbi tervekkel ellentétben úgy alakult, hogy a mozi Csőke József-termét is be kell zárni egy időre, addig a vetítések és a különböző programok csak az újszegedi Délvidék Házban lesznek.

Most a mozi felújításának szele elérte az épületben működő, a város egyik emblematikus helyének számító Grand Cafét is, legalábbis így fogalmaznak a grandosok a Facebookon. Alig két órája jelentették ezt be, pedig erre a hétvégére is voltak programjaik meghirdetve, érezhető, hogy őket is váratlanul érte a dolog.

Mint írják, 

„Sajnáljuk a last minute értesítést, nem rajtunk múlott: értelmezésbeli problémák adódtak a kivitelezés ütemezésével kapcsolatban. Ezek mára tisztázódtak.”

Arról is szól a poszt, hogy a már meghirdetett koncerteket és egyéb eseményeket, amiket csak lehet, exportálnak a Jazz Kocsmába, de nyilván nem fognak tudni mindent. Pontos infókat későbbre ígérnek, valamint azt, hogy 

„Az újranyitás mikéntjéről és pontos idejéről igyekszünk idejében értesíteni minden érdeklődőt. Most pakolunk.”

A Belvárosi Moziban a terepet a napokban adták át a kivitelezőnek, de a mozi már január legeleje óta (a Csőke-terem kivételével) zárva van, eddig ők is pakoltak, bontottak, és majd csak valamikor az év második felében fognak kinyitni, megújulva. Ennek apropóján január elején egy szerelmi vallomást is írtunk Szeged egyik legcsodálatosabb intézményéhez.

Aki pedig esetleg valamiért nem hisz nekünk, vagy szeret több forrásból is meggyőződni egy hírről, annak itt a Grand Café teljes Facebook-posztja:

(Borítókép: vizkult.hu)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300