Szegeden 2019. február 21. 07:59

Egy héttel később cserélik a forgalomirányító berendezést az Anna-kútnál

Az előrejelzések szerint munkavégzésre alkalmatlan lesz az időjárás, ezért egy héttel elhalasztják az Anna-kúti csomópontban a forgalomirányító berendezés cseréjét.

Hirdetés

A várható kedvezőtlen időjárás miatt nem február 22-24. között, hanem egy héttel később, március 1-3. között végzik el az Anna-kúti csomópontban a forgalomirányító berendezés cseréjét!

A szakemberek szerint a rövid távú időjárás-előrejelzés alapján a mostani hétvége műszakilag nem alkalmas a munkavégzésre, ugyanis péntekre 70 százalék a valószínűsége az esőnek, éjszakánként mínusz 4-6 fok várható, szombaton és vasárnap is nulla fok körüli hőmérsékletek lesznek napközben is.

A jelenlegi prognózis szerint a következő hét vége látszik alkalmasnak a munkavégzésre az Anna-kúti csomópontban.

Korábban írtuk

A holnap reggeli csúcsot még meg tudják várni, de aztán tíz órától neki kell látni a munkának: az Anna-kúti csomópontban a forgalomirányító berendezés cseréje miatt nem működnek a jelzőlámpák vasárnap éjfélig. A torlódás szinte biztos, pénteken különösen: a buszokat és a trolikat kiterelik a villamospályáról, ezért azok a korábbi megállókban, az Anna kút oldalában a buszöbölben, a Dugonics tér felé pedig a kakasos templom előtt állnak meg.

A türelem mellett azt kérik a szakemberek, hogy akik tudják, lehetőleg kerüljék el az érintett időszakban az Anna-kúti csomópontot. Amennyiben ez nem lehetséges, akkor fokozott figyelemmel közlekedjenek.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: közlekedés közösségi közlekedés Anna kút