Hirdetés
Ziccer 2019. február 13. 11:49 Forrás: pickhandball.hu

Kézilabda: vasárnap hazai BL-meccs következik

A MOL-Pick Szeged vasárnap délután 5 órakor Bajnokok Ligája mérkőzést játszik az újszegedi Sportcsarnokban. Az ellenfél az ukrán bajnok, a Motor Zaporizzsja lesz.

Ebben az évben ez az első hazai Bajnokok Ligája mérkőzése a MOL-Pick Szegednek, az ellenfél a Motor Zaporizzsja lesz. Velük eddig háromszor mérkőzött meg a szegedi gárda, és mindig győztesen hagyták el a pályát. Igaz nagyon szoros meccseket játszott a két csapat, 2 alkalommal is csak egy-egy gól döntött.

A Szegednek jól indult az év, az első két bajnoki mérkőzését könnyedén abszolválta a csapat és a Bajnokok Ligájában is legyőzték a Celjét. Emellett a Magyar Kupában is jeleskedik az együttes, hisz a Mezőkövesd legyőzésével bejutottak a legjobb négy közé.

A Celje elleni győzelem azt jelenti, hogy a Szeged csoportjában biztos második. Ilyen jó eredményt még nem ért el a csapat, hisz soha nem jutott még tovább másodikként.

Az ukrán bajnok szombaton különgéppel érezik Magyarországra. A pickhandball.hu információi szerint a vendégeket 50 szurkoló kíséri majd el, azonban ők busszal küzdik le a nem kis távolságot.

A vasárnapi meccset a Sport 1 közvetíti majd.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Bajnokok Ligája férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged