Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. február 9. 16:33

A Fidesz adta, a Fidesz elvette!

Nagyon úgy néz ki, lejárt Szabó Bálint megbízatása, és a lehető leglátványosabban dobják ki a szemétbe.

Hirdetés

A II. világháborúban azzal is „biztatták” a szovjet katonákat a rendületlen előretörésre, hogy ha menekülőre, hátrálásra fogták volna, akkor a sajátjaik kartácstüzében haltak meg, mert hogy onnan is lőtték őket. Kívülről nézve úgy tűnik, hasonló történhetett Szabó Bálinttal is: nem hátrált, de hátba lőtték, beárazva ezzel eddig is „csodálatos” teljesítményét.

Viszont abban talán meg lehet egyezni, Szabó Bálintra sok mindent lehet mondani, de egyet biztosan nem: azt, hogy áldozat lenne ebben a háborúban, ebben a maffiatörténetben. Nem volt több egy fizetett zsoldosnál, aki öt évig mindent megtett, amit kértek tőle. De most vége van, az a „média” ejti, amely évekig mint „független” „jogvédőt” mutogatta.

Ám nem ő harcol valójában és nem róla szól a harc. Sokkal magasabb szinten van háború a NER-ben: Kubatov Gábor és Lázár János szintjén. Szabó jól érezte magát Lázár zakózsebében, időről időre megpróbálta a maga szerény eszközeivel aprítani, feljelenteni Szeged és Hódmezővásárhely polgármestereit, Botka Lászlót és Márki-Zay Pétert, ezért jól megfizették, de most... Most már irány a leves.

A nagy „igazmondások” a szegedi Fideszről már az előremenekülés részének tekinthetők. Tudta, hogy viszlát van, hát kinyitotta a száját, aztán ezek jöttek ki belőle.

Meg kijött egy eléggé szerencsétlen közlemény, íme.

Ha esetleg nem akarnak a beágyazott Facebook-képre kattintani:

KÖZLEMÉNY

„2019. február 8-án 17.31-kor »Feljelentést tettek Szabó Bálint szegedi jogász ellen« címmel jelent meg szerző nélküli írás az Origo.hu portálon, melyet a Szegedma is közölt.

A Likvid Kontroll Kft. a leghatározottabban visszautasítja a valótlan tényállításokat, a megjelent rágalmak miatt polgári és büntető eljárásokat kezdeményez a szerző(k) ellen.

Társaságunk mindenben a hatályos jogszabályoknak megfelelően járt és jár el. Tevékenységünket a szükséges dokumentumok és engedélyek birtokában, tapasztalt és felkészült munkatársakkal végezzük.

Sajnálattal tapasztaljuk, hogy a Szeviép-ügyben folyamatban lévő példás állami kártalanítási programot egyes, jól behatárolható üzleti-politikai-bűnözői körök megpróbálják rossz színben feltüntetni, hátráltatni.

A Likvid Kontroll Kft. a károsultak oldalán áll, közel évtizedes munkánkat továbbra is több ezer szerződéses partnerünk megelégedésére végezzük.

dr. Szabó Bálint jogász, ügyvezető
Likvid Kontroll Kft.
 

Mi ebben a szerencsétlen? Az, hogy a Bisnode cégadatbázis szerint a Likvid Kontroll Kft.-nek idén is, tavaly is egy munkatársa volt: a cégvezető, lásd a lenti grafikonjukat.

A mások mellett a Szeviép-károsultakat is képviselő Likvid Kontroll Kft. alkalmazottait mutató grafikon a bisnode céginformációs adatbázisban

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szabó Bálint Lázár János Likvid Kontroll Kft.
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés