Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. február 8. 08:43 Forrás: MTI

„Kigyomláltak” a rendőrök négy kannabisz-ültetvényt

Négy Csongrád megyei helyszínen számolt fel drogültetvényt a rendőrség. Elfogtak öt férfit, lefoglaltak egyebek mellett tíz kiló marihuánát és 7,5 millió forint készpénzt.

Hirdetés

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a 41 éves szegedi K. Péter és társai ellen. A férfi abban állapodott meg négy bűntársával, hogy lakóhelyeiken kannabiszt fognak termeszteni az ő útmutatása alapján.

Az ültetvények kialakításában egymást segítették, összesen négy helyszínen kezdték meg a termesztést. Szerda reggel összehangolt akciót tartottak a rendőrök. A három szegedi, egy makói és egy magyarcsanádi helyszínen elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható öt férfit, és felszámoltak négy ültetvényt.

Összesen

  • 196 tő kannabiszt,
  • mintegy tíz kilogramm már leszüretelt és szárított marihuánát,
  • 7,5 millió forint készpénzt,
  • két nagy értékű autót,
  • valamint a termesztéshez és porciózáshoz szükséges eszközöket

foglaltak le a különböző helyszíneken.

K. Pétert és a szintén 41 éves szegedi L. Mihályt jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklása bűntett, három társukat bűnszövetségben elkövetett kábítószer birtoklása bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. Az öt férfinak kezdeményezték a letartóztatását.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: kábítószer Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda marihuána rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés