Hirdetés
Hirdetés
Ziccer 2019. február 4. 21:49 Forrás: MTI

Nagyot esett a Super Bowl nézettsége

Az előzetes adatok alapján körülbelül öt százalékkal kevesebben nézték a profi amerikaifutball-liga idei döntőjét, mint az egy évvel korábbit.

Hirdetés

A Nielsen adatai szerint az amerikai háztartások 44,9 százaléka kapcsolt oda a New England Patriots és a Los Angeles Rams összecsapására, ami minden idők legkevesebb pontját hozó döntőjét hozta a 13-3-as végeredménnyel.

A pontos számokra még várni kell, ugyanakkor az már biztos, hogy legutóbb 2009-ben a Pittsburgh Steelers és az Arizona Cardinals meccsére voltak kíváncsiak hasonlóan kevesen az Egyesült Államokban, akkor 42,1 százalékos volt a nézettség.

Érdekesség, hogy a Nemzeti Főcsoport döntőjében egy óriási bírói hibának is köszönhetően vereséget szenvedő New Orleans Saints drukkerei bojkottot hirdettek: a városban a tavalyi 55 százalékról 26,1 százalékra csökkent a nézettség.

A Patriots története hatodik bajnoki címét szerezte, ezzel az örökrangsor élén utolérte a Pittsburgh Steelerst. Az irányító Tom Bradynek ugyancsak ez volt a hatodik bajnoki címe, ő az első ilyen játékos az NFL-ben.

Nézze meg minden idők egyik legunalmasabb döntőjének legizgalmasabb pillanatait ebben a rövid videóban!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: amerikaifoci média nézőszám Super Bowl tévé
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés