Hirdetés
Túl a városon 2019. január 30. 12:07 Forrás: napi.hu

Minden forintért lehajolnak a fideszesek

Ismert nevek bukkantak fel a Magyar Turisztikai Ügynökség pályázatának nyertesei között. A 300 milliárd forintos keretből jutott Mészáros Lőrincnek, Széles Gábornak, de fideszes képviselőknek is.
Hirdetés
Hirdetés

A Magyar Turisztikai Ügynökség által meghirdetett 300 milliárd forintos Kisfaludy hotel- és panziófejlesztési program vissza nem térítendő támogatásából jutott Mészáros Lőrinc ötcsillagos szállodájának és Széles Gábor zalacsányi Batthányi Kúria és kastélyszállójának is. A győztesek listáját a napi.hu nézte át.

Kiderült, a milliárdos Széles Gábor 101 millió forintot nyert a különféle cégeken keresztül közvetetten a tulajdonában lévő Batthányi Kúria és kastélyszálló fejlesztésére, amely keretében egy gigantikus golfközpont létrehozását tervezik.

Azonban nem csak a NER-oligarchák nyertek a pályázaton, hanem fideszes parlamenti képviselők is. A győztesek listáján megtalálható Becsó Károly és Becsó Zsolt, akik 60 millió forintot nyertek a tulajdonukban lévő Vertical art panzió fejlesztésére

304 millió forintos támogatást nyert a Kolping Hotel Spa & Family Resort fejlesztésére Baldauf Csaba, aki egyben a Szállodaszövetség általános alelnökeként is funkcionál. A befolyásos szakember már 2017-ben dicsérte a kormány turisztikai elképzeléseit.

Fotó: wellnesskastely.hu

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Magyar Turisztikai Ügynökség pályázat pénz támogatás turizmus