Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2019. január 28. 15:36

Hír TV: Sneider Tamás a cigányoktól is megvédené az országot

A kormánypárti tévécsatorna birtokába került hangfelvételen a Jobbik elnöke azt mondja, „Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök”.

Hirdetés

A Hír TV híradója hétfőn mutatatta be a felvételt, ami a csatorna szerint már Sneidernek a tavaly májusi elnökké választása után készült.

„Ugyanis valóban, már az elején elmondtam, én tudok egy kicsit a nép embere lenni, a nép gyermeke, eszünk egy kis bográcsot, bográcsolunk, így, úgy, amúgy, másrészt pedig én tudok lenni az úgynevezett erős ember kategóriája.

Aki meg tudja védeni az országot, az embereket, satöbbi. Jöhetnek a cigányok, én mindenkit agyonütök ugye, sorolhatnám…”

– mondta a Jobbik elnöke a felvételen, aminek a végén hallható, hogy ő és hallgatósága az utolsó kijelentésen elnevetik magukat.

A hangfelvétel Hír TV híradójának ebben a riportjában hallható:

A csatorna egy hete mutatott be egy videót, amin a Jobbik elnökének felesége a politikus nyakában ülve náci karlendítést idéző mozdulatokat tesz, a felvétel állítólag Sneiderék esküvői fotózásán készült. Sneider Tamás a videóról azt mondta, csak viccelődtek, a felesége nem gondolja magát nácinak, a videót nyilvánosságra hozatalával kapcsolatosan pedig feljelentést tesz.

Az Index azt írja, hogy mióta a Jobbik a túlóratörvény elfogadását követően egy-egy ügyben együttműködik más ellenzéki pártokkal, és azt is kijelentették, hogy az önkormányzati választásokon is hajlandók koordináltan jelölteket állítani a fideszes jelöltek legyőzése érdekében, Sneidert nagy erőkkel támadja a kormánypárti sajtó.

Ezt támasztja alá, hogy Sneider Tamás a Hír TV hírműsora szerint a felvételen hallható kijelentésével arra utalt, hogy 1992-ben szkinhed társaival bántalmazott egy mozgássérült cigány férfit, amiért nyolc hónap felfüggesztett börtönre ítélték. Az esetről szóló periratokat a szintén kormánypárti Ripost közölte a múlt héten.

(Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: cigány cigányság fideszmédia Hír TV Jobbik média Sneider Tamás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés