Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2019. január 19. 19:15

Tamás kabátja, kulcsa és sapkája megvan, de őt még keresik a rendőrök verekedés miatt

Képriport
A rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy férfi azonosításában, aki miután többször megütött és megrúgott egy másik vendéget, távozott egy szegedi szórakozóhelyről.

Hirdetés

A Szegedi Rendőrkapitányság súlyos testi sértés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

Az eddigi adatok szerint a férfi 2019. január 18-án 23 óra körül a szegedi Szentháromság utcában levő szórakozóhelyen, szóváltást követően több alkalommal megütötte és megrúgta az ennek következtében földre került sértettet és annak ismerősét is. Ezt követően távozott.

A férfi sportos alkatú, 180-190 centiméter magas, rövid, sötét hajú, átlagos beszédű, átlagos arcú, 30-35 éves, feltehetően Tamásnak hívják. Szürke pulóvert, fekete színű Armani Jeans márkájú bőrkabátot viselt, melyet az esetet követően a helyszínen hagyott, kulcscsomójával és Boss márkájú sapkájával együtt. A holmik fotóit a nyitóképre kattintva megnézhetik, hátha ismerős lesz valamelyik.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22.). A névtelenség megőrzése mellett telefonon bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400/1814-es hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Rendőrkapitányság szemtanú verekedés
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés