Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2019. január 19. 11:07

NER-lovagok trollkodása Szeged egykor büszke lapjában

Értesült a Délmagyarország: valaha ez azt jelentette, száz százalék, hogy úgy van. Ma már...

Hirdetés

Komoly szövegnek tűnő dolgozat jelent meg Szeged és a megye napilapjában. Szerzője olyan, mint a diák, aki alaposan fölkészül az első félév végi nagy dolgozatra, mert tudja, ezzel még javíthat a jegyén, ha jól sikerül. Ahogy egy ilyen felmérőre való fölkészülésben összeszedi a tanuló az összes fontos dolgot, úgy szedték össze ebben a cikkben az összes jobboldalnak szánt valóságközelinek tűnő témát, amelyen egy ideje rugóznak, és ne legyen kétségünk afelől, egészen az önkormányzati választásig rugózni fognak az alapítványi médiatermékek.

Lényeg egy mondatban (egészségvédelmi szempontból nem linkelek, ha nagyon akarják az egész szöveget olvasni, viszonylag könnyen megtalálható): szerintük gondolkoznak azon, hogy Botka László polgármester helyett Ujhelyi István EP-képviselő induljon Szegeden ősszel polgármesterjelöltként.

Ujhelyi erre azt mondta a Klubrádióban, bearanyozták ezzel a napját. Ebből is látszik, az EP-politikus roppant udvarias. Lehet ezen persze nevetni, de egy ideje már kínosak ezek a próbálkozások – lásd még a menzai fotózkodás –, és ahogy megyünk bele az őszbe, egyre kínosabb lesz mindaz, amit a Szabadkai úti Délmagyar-szerkesztőségbe telepített NER-lovagok, illetve a központi szerkesztőségben tartalmakat gyártó újságíró jellegű írnokok készítenek.

Nem mellesleg, Ujhelyi most nyilatkozott a Magyar Narancsnak is, abban az interjúban ez olvasható, amikor az EP választással kapcsolatban kérdezik:

„mindenképpen szeretném folytatni a munkát az Európai Parlamentben.”

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László Délmagyarország önkormányzati választás polgármester-választás Ujhelyi István
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés