Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • A vadászat alapelvei: ezzel a forgatókönyvvel akarja a Fidesz lejáratni Botka Lászlót
Szegeden 2019. január 17. 11:28 Forrás: Hírhatár Online

A vadászat alapelvei: ezzel a forgatókönyvvel akarja a Fidesz lejáratni Botka Lászlót

Információink szerint a Fidesz-közeli közvélemény-kutató cégek azt mérik, a tizenhat éve regnáló szegedi városvezető, Botka László támogatottsága nagyon stabil. Éppen ezért a kormánypárt nem válogat az eszközökben, hogy a szegediek bizalmát megrendítsék.

Hirdetés

„Ha Budapesten – a 2014-es önkormányzati választásokhoz hasonlóan – sikerül megosztani az ellenzéket és Tarlós Istvánt harmadszorra is újraválasztják, akkor Botka lesz az egyetlen valódi támogatottsággal rendelkező ellenzéki politikus. Szeged pedig az egyetlen megyeszékhely maradhat – jelenleg még Salgótarján ilyen –, amit nem tudott teljesen elfoglalni a Fidesz”

– állapítja meg összefoglalójában a Hírhatár Online, amely egy kicsit újra Szegedre figyel: összeszedték mik azok a lejárató kampányok, amelyekkel a Fidesz megpróbálja gyengíteni Botka Lászlót.

A főszereplő Szabó Bálint, aki már bejelentkezett polgármesterjelöltnek, miközben a Hódmezővásárhelyt elvesztő, a kormánynak most már csak a farvizén utazó, de abban jelentős szerepet nem játszó Lázár János megrendeléseit teljesíti.

Szabó sosem csinált titkot belőle: az a célja, hogy lejárassa Botkát, ahogy nyilatkozta is, „további büntetőeljárások indulhatnak a következő hetekben, hónapokban. Ez alapján azt gondolom, hogy Botka László 2019-re már nem lesz abban a helyzetben, hogy ő a szegediek bizalmát kérje egy polgármester-választáson”.

A Hírhatár Online végigveszi a Fidesz legfontosabb támadási pontjait:

  • a Szeviép-ügyet,
  • a parkolóbérletek álbotrányát,
  • a dorozsmai nagybani piac elköltöztetését,
  • a Napfényfürdő fejlesztését,
  • valamint egy pécsi ingatlanügyet, amelybe a város egykori polgármesterét, a lassan tíz éve elhunyt Toller Lászlót is belevették.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Lázár János Szabó Bálint Botka László önkormányzati választás polgármester polgármester-választás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés