Hirdetés
Túl a városon 2019. január 16. 11:10 Forrás: 444.hu

Most egy tinédzser lett a NER-sajtó közellensége

Egy kiskunfélegyházi diáklány, Nagy Blanka még a decemberi kecskeméti kormányellenes tüntetésen szólalt fel és nem éppen szalonképes szavakkal küldte el melegebb éghajlatra a fideszes politikusokat. Most beindult a kormánypárti médiahenger, teljes erőbedobással megindultak ellene.
Hirdetés
Hirdetés

Egy kicsit furcsa, hogy erre a támadásra közel egy hónapot kellett várni, hisz a beszédét még decemberben mondta el Nagy Blanka. A támadást Bayer Zsolt indította, aki az Echo TV egyik műsorában „egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis prolinak” nevezte a fiatal lányt. A szidalmazó kórushoz nagyon hamar csatlakozott Ripost, a Figyelő, az Origo és a Lokál is, amelyek egymásra hivatkozva jelentettek meg olyan információkat Blankáról, amelyek személyes adatoknak minősülnek, és nyilvánosságra hozatalukra egyik médiumnak sem volt joga. Többek között az állították, hogy rossz tanuló, több tárgyból bukásra áll és sokat hiányzik az iskolából.

Nagy Blanka a hvg.hu-nak nyilatkozott az őt ért támadás után. Mind mondta az tény, hogy nem ő az osztály legjobb tanulója, de nem áll bukásra egyetlen tárgyból sem, a hiányzásokkal kapcsolatban hozzátette, 100 órát sem hiányzott, és nem tudja, hogy ezt az információt honnan vették.

A kormánypárti sajtó támadását szánalmasnak nevezte és bejelentette, jogi lépéseket tesz a róla megjelent cikkek miatt.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!