Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Színes
  • Budapest is versenyben van a legjobb európai úti cél címért, már lehet szavazni
Színes 2019. január 15. 14:57 Forrás: MTI

Budapest is versenyben van a legjobb európai úti cél címért, már lehet szavazni

Ismét a legjobb 20 között versenyez a főváros, január 15. és február 5. között bárki szavazhat, hogy Budapest az European Best Destination szervezet szavazásán az első helyre kerüljön.

Hirdetés

A versenyt az European Best Destinations szervezet hirdeti meg 11 éve, szorosan együttműködve a kontinens legnagyobb turisztikai hivatalaival.

Budapest 2018-ban debütált a versenyen és rögtön a 8. helyet szerezte meg Lisszabont, Párizst, Amszterdamot, Prágát, Bécset, Barcelonát és Londont is megelőzve összesen 17 745 szavazattal. Tavaly Wroclaw nyerte el az első helyet.

A legjobb úti célok egész évre szóló promócióban részesülnek a European Best Destinations weboldalon, a nemzetközi sajtóban, számos közösségi média felületen és utazási portálon. A TOP 10 úti célra érkező turisták száma várhatóan emelkedni fog a versenyt szervező cég egész éves kampányának köszönhetően. A legjobbak egy éven keresztül használhatják a TOP 10 európai úti cél címet és logót - közölte a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ.

Budapestre ezen az oldalon lehet szavazni, egy IP-címről hetente egyszer.

(Fotó: budapest.com)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Budapest szavazás turizmus