Ziccer 2018. december 30. 17:21 Forrás: index.hu

A PSG-ből érkezik erősítés a nyáron Szegedre

Egybehangzó külföldi sajtóhírek szerint a jelenleg a PSG-t erősítő horvát Luka Stepancic a nyáron klubot vált, és a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatában folytatja pályafutását – írja az nso.hu

Az index.hr már tényként közli, hogy Stepancic Szegedre igazol, hozzátéve, hogy a 28 éves jobbátlövő nem tudott kilépni a PSG-ben a franciák csillaga, Nedim Remili árnyékából, ezért dönthetett a váltás mellett.

Mindez összefüggésben lehet azzal a sajtóinformációval, hogy a jelenleg a Vardar Szkopjéban szereplő 215 cm magas lett Dainis Kristopans a nyáron Párizsba szerződik, ahol újra együtt dolgozhat Raúl Gonzálezszel.

Ami a Szegedet illeti, a Tisza-parti csapatnak jelenleg három játékosa is van a jobbátlövő posztra, közülük a spanyol Jorge Maquedának még egy szezonra érvényes a szerződése, a kevesebb játéklehetőséget kapó cseh Stanislav Kaspáreknek még további két évig szól a megállapodása, míg a magyar válogatott Balogh Zsolttal még nem hosszabbított a klub.

Stepancic beilleszkedését segítheti, hogy több horvát játékos (Mirko Alilovic, Marin Sego és Alen Blazevic) szerepel a Szeged keretében, bár Sego a nyáron távozik. A legfrissebb hírek arról szólnak, hogy a Montpellier lehet a következő csapata a kapusnak.

A csapat honapján egyelőre nincs semmi hír az igazolásról.

Kép: commons.wikimedia.org

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: férfi kézilabda igazolás kézilabda MOL-Pick Szeged Luca Stepancic