Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Itt a boltok nyitva tartása azoknak, aki az utolsó pillanatra hagynák a vásárlást
Szegeden 2018. december 30. 13:58 Forrás: napi.hu

Itt a boltok nyitva tartása azoknak, aki az utolsó pillanatra hagynák a vásárlást

A legnagyobb boltláncok hétfőn jellemzően délután 2 és 6 óra között zárják be a boltjaikat. Kedden a legtöbb üzlet zárva lesz. – írja a napi.hu

Hirdetés

A szokásostól eltérően alakul a boltláncok nyitvatartási rendje december 31-én hétfőn.

A diszkontoknál egységes a forgatókönyv, az Aldi és a Lidl üzletei december 31-én hétfőn délután 4-ig, a Penny-boltok délután 2-ig lesznek nyitva.

A szegedi Tesco áruházak december 31-én, hétfőn 18 óráig vannak nyitva. Az új év első napján valamennyi üzlet zárva lesz, de 2-án már a szokásos nyitvatartási rendben várják a vásárlókat.

Az Auchan áruház az év utolsó napján 16 óráig tart nyitva. Január 1-jén zárva lesz az áruház, 2-ától pedig a szokásos nyitva tartással dolgoznak.

A Spar nem adott meg egységes nyitvatartási időt, a cég boltkeresőjében lehet megnézni melyik üzlet meddig van nyitva december 31-én.

A magyar tulajdonú láncok esetében ugyancsak a cégek saját keresői nyújthatnak segítséget, a CBA boltjairól itt, a Coop-üzletekről itt, a Reálokról pedig itt lehet tájékozódni.

A boltok többsége január 1-jén kedden zárva lesz, de a magyar láncok hálózatában sok kivétel lehet. Emellett nyitva lesznek benzinkutas élelmiszer-boltok, valamint az éjjel-nappalik is.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: áruház Auchan CBA hipermarket nyitva tartás Reál Spar Tesco
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés