• Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Az egyik minden rangos díjat megnyert a cégével, a másik jövőre is fut – tisztelgésből
Szegeden 2018. december 29. 18:34 Forrás: Szegedi Tükör

Az egyik minden rangos díjat megnyert a cégével, a másik jövőre is fut – tisztelgésből

Milyen volt a 2018-as év? Mit vár a 2019-es esztendőtől? Ezt a két kérdést tette föl a Szegedi Tükör szegedi és Szegedről elszármazott ismert, és elismert arcoknak. 5. rész: válaszol Kecsmár Zsuzsa és Kása Ferenc.

Hirdetés
Hirdetés

Kecsmár Zsuzsa, az Antavo startup vállalkozás egyik alapítója: – Az idén amellett, hogy tizennégy nagyszerű új munkatársat találtunk, három rangos díjat is bezsebelhettünk. Megnyertük Londonban az online üzleti világ Oscar-díjaként emlegetett eCommerce Awards for Excellence-t, ahol nagy hírű nemzetközi cégek online kampányai vetélkedtek egymással. Ugyanitt decemberben mi kaptuk a Nemzetközi Cég kategória díját a BOC Brilliance Awardson, ami megerősítette, hogy jó az a globális perspektíva, amivel kezdetektől fogva dolgozunk. Idehaza pedig a legszerethetőbb munkahelyek közé kerültünk. A címért hétszáz vállalat indult, húszezer szavazat döntött arról, ki kerülhet be a top 125-be.

Az Antavót 2012-ben három társammal – Kecsmár Attilával, Csarnai Gáborral és Bencsik Andrással – alapítottuk Londonban Európa legjobb befektetőivel. A divatszektorban működő cégeknek fejlesztünk marketingszoftvert, aminek célja a minél hatékonyabb hűségprogramok kialakítása és sikeres futtatása. Az indulás óta dolgoztunk együtt Björn Borggal, de üzleti partnerünk a Pepsi is. Hét év alatt négyről negyvenegyre növeltük a létszámunkat. Ma már a szegedi irodánkban van olyan kollégánk, aki Londonból jött hozzánk dolgozni.

Kása Ferenc, az NKM Szeged VE mesteredzője: – Nagyon kemény év volt 2018, mert az összes szakág megfeszült az egyesületnél, de ez teljesítményben és eredményben mind a hazai, mind pedig a nemzetközi porondon kifizetődött. Ezt igazolja a pontverseny megnyerése, ami Magyarországon mindig presztízskérdés. Az utánpótlás-korosztályok idén is kitettek magukért, nem tudtak minket legyőzni, de talán Nagy Bianka és Molnár Csenge eredményei a legnagyobbak. Szegedi kenus edzőként szegedi iskolákból, szegedieket nevelve elérni azt a teljesítményt, amit idén letettek az asztalra, nagyon nagyra értékelem.

Jövőre szeretnénk megtartani a pozíciónkat a magyar kenu szakágban. És ez hatalmas kihívás, mert mindenki minket akar megverni. Hogy szolgál az egészségem? Elnyűhetetlen vagyok! Idén is lefutottam a negyven kilométert. Én ezzel tisztelgek a klub és a versenyzők előtt, és jövőre is tervben van a hosszútávfutás.

Sorozatunk eddig megjelent részei

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Antavo évértékelő NKM Szeged VE Szegedi Tükör Kása Ferenc Kecsmár Zsuzsa