Hirdetés
Művház 2018. december 29. 14:14

Szabadtéri játékok: újabb plusz előadást hirdettek, most a Queen musicalből

Óriási az érdeklődés a szabadtéri játékok jövő nyári produkciói iránt. A Titanic musical után újabb plusz előadást kellett hirdetni az évad másik közönségkedvenc darabjából, a We Will Rock You-ból. A június 30-i előadásra már kaphatók a jegyek.

A világsikert arató musicalre már annyi jegy elfogyott, hogy a korábban beharangozott négy előadás mellé most még egy estét hirdettek meg.

Az izgalmas történetű musicalben összesen 24 Queen-sláger csendül fel, például a Radio Ga Ga, a Somebody to Love, a Bohemian Rhapsody, a Don’t Stop Me Now, a We Are the Champions és természetesen a címadó dal, a We Will Rock You! A rockzene klasszikusait nagyszerű énekesek-színészek prezentálják.

Nemcsak a zenei, hanem a látványvilága is lenyűgöző a PS Produkció Szegedre érkező musicaljének.

A grandiózus produkció rendezésére a nemzetközi sikereket elért Cornelius Baltust kérte fel Simon Edit producer.

A látványos díszletet és jelmezeket pedig a többszörös díjnyertes művész, Kentaur tervezte – méltóképpen tisztelegve Freddie Mercury előtt is.

A tehetséges alkotó- és szereplőgárda jóvoltából, többek között Sári Éva, Egyházi Géza, Szemenyei János, Veres Mónika Nika főszereplésével, kitűnő táncosokkal, zenekarral egy igazán felejthetetlen élményben lesz része június 28-án, 29-én, 30-án vagy július 5-én, 6-án a Dóm téri közönségnek.

Az új előadásnapra a belépőket személyesen a szabadtéri jegyirodájában, valamint online a szegediszabadteri.hu oldalon lehet megváltani.

Fotó: Sárközy Marianna / Szegedi Szabadtéri Játékok

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: előadás musical Szegedi Szabadtéri Játékok