Szegeden 2018. december 20. 16:11

Szegedi Fidesz-iroda: egyre gyanúsabb, minden

Akkora hangzavarral indult az egész, hogy azt hittem, egyből megvan a tettes, akit jól megbüntetnek. Ehhez képest...

Épp egy hete, hogy a Fidesz szegedi, Victor Hugo utcai székházának ablaka minden jel szerint valahogy betörődött, majd másnap valaki(k) vettek egy vödör akciós diszperzitet, és jól odalöttyintették. Nem véletlen a nyakatekert megfogalmazás, amilyen lendülettel elkezdték rátolni az egészet a szerintük vitaképtelen baloldalra, úgy halt el az egész sztori. Bartók Csaba városi elnök a féltéglás napon a Hír TV-ben kijelentette, a kamerafelvételek alapján egy férfi az elkövető. Majd jött ugye a festék, ekkor már nem nagyon voltak nyilatkozatok, illetve a rendőrségé igen, ami meg különösen beszédes, íme:

„A Szegedi Rendőrkapitányságon rongálás miatt indult eljárás ismeretlen tettessel szemben.”

Azóta valamit valaki valahogy még fölkent egy kicsit, de az már végképp nem sikerült látványosra.

A cselekményekben az alábbiak a közösek:

  • éjszaka történhettek,
  • kamera rögzíthette az egészet,
  • a rendőrségen feljelentést tettek,
  • a rendőrségen eljárás indult,
  • a rendőrség a honlapján, YouTube-csatornáján továbbra sem hozza nyilvánosságra a felvételeket.

Pedig közben arról lehet látni videót, hogyan vettek őrizetbe két zsebtolvajt, és arról is van egy minifilm, hogyan csaptak le egy kábítószerültetvényre a dohányügyi biztos szeretett városában.

Nekem ezek gyanúsak.

Körülbelül olyan jól sikerült próbálkozások, mint az a bizonyos hamis levél, amelyet Szabó Sándor írt a polgármesternek. Az volt még ehhez hasonlóan gyönge próbálkozás, ott is nemhogy a lóláb, a komplett ménes kilógott...

Az üggyel kapcsolatban kerestem Bartók Csabát, kérdeztem Kothencz János választókerületi elnököt és B. Nagy László fideszes országgyűlési képviselőt. Eddig egyikük sem reagált, de ha bármelyikük megteszi, azonnal frissítem a cikket.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Fidesz rendőrség Victor Hugo utca