Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Túl a városon
  • Na, vajon kit felejtettek ki az Orbán Viktor sajtósa által kiadott, ingyenes hódmezővásárhelyi bulvárlap első számából?
Túl a városon 2018. december 20. 15:13 Forrás: vasarhely24.com

Na, vajon kit felejtettek ki az Orbán Viktor sajtósa által kiadott, ingyenes hódmezővásárhelyi bulvárlap első számából?

Képgaléria
Kettőt találhat. Segítünk: nem, nem Lázár Jánost!

Hirdetés

Új, ingyenes terjesztésű havilapot indítottak Hódmezővásárhelyen. A Csak! kiadója az a Kaminski Fanny, akit a többi között Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztőjeként lehet ismerni, a lap szerkesztője pedig a fideszes trashmédia egyik nagy kalandora, a nemrég még a szegedmánál vitézkedő, majd az Origónál egy megmosolyogtatóan manipulatív Szeged-videóval feltűnő, és most, úgy tűnik, a vásárhelyi bulvárra váltó Körmendi Gábor.

A lap első számának címlapja nagyjából úgy fest, mintha egy böllérmagazint dobtak volna piacra, és mint azt a vasarhely24.com írja, a többi között „két oldalon át számol be a most épülő tram trainről, gyakorlatilag minden fontos és ismert adatot felvonultatva”, de arról is írnak, hogy miért csúszik a projekt. Emellett egy „teljes oldalt kapott a Csodaház, mely Vásárhely legmegindítóbb helye, súlyosan sérült fiatalok otthona”, de a helyi „fiatalokkal és tehetségekkel is foglalkozik az újság, így kis interjút olvashatunk Alácsi Ervin tábori lelkésszel, egy ambiciózus fiatalemberrel, Walter Gergővel, valamint a Zsüffland két Ádámjával, akik korunk legnagyobb bulijait szervezik Vásárhelyen.”

Sőt, mint ahogy arra a vasarhely24 külön kitér, „csinos hölgyekből sincs hiány” az újságban, ami Domján Kata színésznővel, Lőkös Leila egyetemistával, és Szélné Rózsa Andreával, „az ország legdögösebb anyukájával” is foglalkozik, hiánypótló jelleggel.

De van a lapban recept, horoszkóp, keresztrejtvény, Szikora Róbert és Nagy Feró is.

Na, meg persze Lázár János, többször is.

Egyvalaki viszont, úgy tűnik, egyáltalán nincs az Orbán sajtósa által kiadott ingyenes újságban, mintha nem is létezne: Márki-Zay Péter, a város polgármestere, aki idén év elején nagy meglepetésre megszerezte a város vezetését Lázár embereivel szemben.

Mindez persze biztosan csak az első szám okozta izgatottságból fakadó szerkesztői baki lehet, a világért sem feltételeznénk a mindig rendkívül etikus és korrekt Körmendi Gáborról, Kaminskiről vagy Lázárról, hogy a vásárhelyiek által megválasztott polgármester ellen használnák fel a lapot a jövőben!

Ilyen egész egyszerűen nem történhet a médiaegyensúlyra és az objektív tájékoztatásra mindig kényesen ügyelő Nemzeti Együttműködés Rendszerében!

kmn

(Fotók: vasarhely24.com)

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fideszmédia Hódmezővásárhely Lázár János média Orbán Viktor újságírás újságíró Márki-Zay Péter Orbán-kormány
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés