Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. december 20. 12:56

Gyerekeké volt a szegedi városháza díszterme

Képriport
Huszonhatodik éve köszöntik így a szegedi kisiskolásokat. Ezúttal is értékes ajándékokkal és színvonalas műsorral kedveskedtek a szervezők a kicsiknek.

Hirdetés

– Tavaly is itt voltam, és nagyon örülök annak, hogy az idén is meghívást kaptam – mondta Szentpéteri Flóra, aki mellett kistestvére, a még óvodás Nóra is ott ült a városházi padsorokban az ünnepség kezdetén. Idén összesen 350 szegedi kisdiákot hívtak meg a városházi ünnepségre a város különböző iskoláiból. Botka László polgármester köszöntőjében elmondta, a felnőtteknek a karácsony legszebb ajándéka a gyermekek öröme, ezért minden évben nagy élmény ennyi boldog arcot látni a díszterem padsoraiban.

Kattintson fönt a srácokra! Nézze meg Iványi Aurél galériáját!

Az ajándékok kiosztása előtt Rókusi Általános Iskola diákjai betlehemes műsort adtak, a Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskola növendékei zenéltek a gyerekeknek.

A rendezvényt az önkormányzat mellett a Vöröskereszt helyi szervezete, a Petőfi Sándor Művelődési Ház, a Délmagyarországi Gyermek-és Ifjúsági Alapítvány, Tatradol Travel Utazási Iroda, valamint az Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. támogatta. Utóbbi intézmény mozijeggyel ajándékozta meg a diákokat. Az ajándékcsomagban gyümölcsöt, csokoládét, szaloncukrot, könyvet, valamint egy övtáskát találhattak a kicsik.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Botka László karácsony városháza Király-König Péter Zenei Alapfokú Művészeti Iskola Rókusvárosi II. számú Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Szegedi Rendezvény- és Médiaközpont Nonprofit Kft. ajándék gyerekek koncert szegedi önkormányzat ünnep
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés