Hirdetés
Hirdetés
Túl a városon 2018. december 20. 06:15

Ujhelyi István vitára hívja az MTVA-ban futkározó politikusoktól rettegő Bagi Ivánt és Nacsa Olivért

Mindhárom férfi a székházban volt hétfőn, de egész másként látják az ott történteket. Ujhelyi szerint nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál.

Hirdetés

Bagi Iván minap a kormány bulvárlapjának, a Ripostnak beszélt arról, micsoda borzalmas megrázkódtatásként élte meg az MTVA székházban hétfőn történteket. Merthogy ő és a másik „humorista”, Nacsa Olivér az épületben voltak, miközben odalent ellenzéki országgyűlési képviselők dulakodtak a biztonságiakkal, este pedig odakint a székház előtt egy (Márki-Zay Péter beszédét leszámítva) nem túl eseménydús tüntetés zajlott.

Bagi Iván például olyanokat bírt mondani a kormányújságnak, mint hogy

„Ami itt történt az MTVA-ban, az olyan, mint amikor az ember otthonába betörnek”,

vagy hogy

„Én a tévészékházban dolgozni akaró embereket, családanyákat és apákat, operatőröket, vágókat és világosítókat látok, akik rémülten szemlélik, hogy fejüket vesztett országgyűlési képviselők rohangálnak és fetrengenek az épületben. Sajnos azt kell mondanom az ilyen politikusokra, hogy nem jobbak, mint egy lázadó suhanc az iskolában kicsengetés után”, 

és hogy szerinte

„Szörnyű, hogy az ellenzék az emberek legalantasabb ösztöneire utazik”.

Sőt, még azt is elárulta a nagy rettegés jegyében, hogy

„féltem kimenni, és inkább behúzódtam az épületbe. Hétfő délelőtt itt politikusok futkároztak…, este meg arra vártam, hogy a fiatalokból álló társaság odébbálljon”.

A másik nagy nevettető, Nacsa Olivér a Ripost szerint a Facebookon egyszerűen zavarkeltésnek nevezte egy posztjában a hétfői eseményeket.

Bagin és Nacsán kívül sokan voltak még aznap az épületben, például Ujhelyi István szocialista EP-képviselő, a többi ellenzéki politikussal, akik be akarták olvastatni a követekéseiket, és aki a Ripostban megjelentek miatt nyilvános vitára hívta ki a Facebookon a két férfit.

Ujhelyi szerint nincs nevetségesebb egy hatalmat szolgáló humoristánál, majd azt írja, hogy

„Bagi Iván és Nacsa Olivér, a köztévé két sztárja sajátos nyilatkozatot adott az egyik kormányzati propagandalapnak, amelyben az ellenzéki pártokat, politikusokat és a rabszolgatörvény ellen tüntető képviselőket ócsárolták.

Én beleállok, fiúk! Akkor vitázzunk komoly dolgokról! Ha vállaljátok a véleményeteket, akkor álljatok ki velem egy szócsörtére akár a köztévé valamelyik stúdiójában, akár a saját Facebook-oldalamon, egy élő közvetítésben!

Utóbbinak nagyobb lesz a nézettsége...
Várom szíves válaszotokat, én készen állok!”

Mi pedig, azon túl, hogy felhívjuk Ujhelyi figyelmét a fenti szövegben található „sztár” kifejezéssel elkövetett barokkos túlzására, nem tehetünk mást, mint kezünket tördelve várjuk, hogy mi lesz ebből. 

Egy biztos, hogy ha lesz élő vita, azt médiatörténeti jelentősége miatt élőben fogjuk közvetíteni mi is!
 

kmn

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: humor humorista MTVA tüntetés Ujhelyi István Bagi Iván fideszmédia Nacsa Olivér rabszolgatörvény Ripost
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés