Hirdetés
Hirdetés
Kék hírek 2018. december 18. 11:59 Forrás: police.hu

Zsebtolvajt fogtak a szegedi rendőrök

Az egyik szegedi bevásárlóközpontban több vásárló táskájából lopott egy külföldi nő. A rendőrök a feltételezett elkövetőt előállították, majd őrizetbe vették.

Hirdetés

A gyanúsított 2018 júniusa és novembere között összesen hat alkalommal akart lopni vásárló táskájából a város egyik áruházában, amelyből három esetben sikerrel is járt: készpénzt, bankkártyát és személyes iratokat vett el a sértettektől.

A szegedi rendőrök azonosították, majd 2018. december 12-én előállították a bűncselekmények feltételezett elkövetőjét. A 22 éves nőt gyanúsítottként hallgatták ki, amelynek során beismerő vallomást tett. Kiderült, hogy Budapesten is követett el hasonló jellegű vagyon elleni bűncselekményeket.

Ellene üzletszerűen elkövetett lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon. A nyomozók a nőt őrizetbe vették és az ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Két jó tanács, hogyan kerülheti el, hogy meglopják:
Az okmányokat, pénztárcát, mobiltelefont egymástól elkülönítve, belső zsebben vagy a táska elzárt rekeszében érdemes tárolni.
A PIN – kódot sose tegyék a bankkártya mellé! Amennyiben nem tudják megjegyezni, tárolják jól elkülönítve!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: elfogás rendőrség tolvaj
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés