Hirdetés
Ziccer 2018. december 16. 10:55 Forrás: pickhandball.hu

Az év utolsó meccsét is behúzta a Szeged

A Csurgó sem tudott a MOL-Pick Szeged útjában állni. Az év utolsó mérkőzésén 11 gólos győzelmet aratott a vendég Szeged, így hibátlanul zárt az idei bajnoki évet. Folytatás februárban.

Hirdetés

Már a mérkőzés elején gyorsan ellépett a Szeged, elsősorban Källman-nak, valamint Sego-nak köszönhetően, aki újra nagyszerű volt a kapuban. Ezt követően összekapta magát a Csurgó és felzárkózott egy gólra. Maqueda vezérletével megrázta magát a vendég együttes és az első félidő közepén már 4 góllal vezetett. Továbbra is a MOL-Pick Szeged dominálta a mérkőzést, pár perccel a szünet előtt már 7 gólos is volt a vezetés. Utána azonban egy kicsit kiengedtek a kékek, így szünetben 16-13 állt az eredményjelzőn.

A második félidőt jól kezdte a Csurgó, 19-17-re felzárkózott. Ezt követően az azonban már jobb koncentrál a Szeged, így folyamatosan nőni kezdett a két csapat közötti különbség. 7 perccel a vége előtt már 10 gólos volt a vendég előny és ez nem is csökkent. Végül 36-25-re nyert a Tisza-parti gárda.

A játékosok és az edzői gárda számára a jól megérdemelt téli szünet következik. Legközelebb február 2-án lép majd a csapat pályára a Budakalász ellen.

Juan Carlos Pastor, a Mol-Pick Szeged vezetőedzője a csapat honlapján értékelte a mérkőzést. Elmondta, mivel az utolsó idei meccsről volt szó, fontos győzelmet arattak. A mérkőzéssel kapcsolatban annyit jegyzett meg, hogy jól kezdték a mérkőzést, de utána sokat hibáztak és többet kellett küzdeniük a győzelemért. „Gratulálok a csapatomnak az egész fél szezonhoz, boldog karácsonyt és új évet kívánok az egész MOL-PICK Szeged-családnak.” – zárta nyilatkozatát Pastor.

Csurgói KK - MOL-PICK SZEGED 25-36 (13-16)
Férfi kézilabda NB I, 13. forduló. Csurgó, Sótonyi László Sportcsarnok, 700 néző. Vezette: Bócz, Wiedemann.
Csurgó: Zaponsek - Vasics, Asztraspakin 5, Hanusz, Hadziomerovic 3, Nagy Sz. 4, Kovacevic 4. Csere: Toszkics 4, Tóth A., Oslak 2, Vasvári, Varjú 1, Szeitl 1, Cehte 1, Farkas T. Vezetőedző: Bencze Jószef.
MOL-PICK SZEGED: Sego - Sostaric 5, Canellas 3, Gaber 1, Bánhidi 3, Källman 4, Zsitnyikov 2. Csere: Balogh 4, Bodó, Sigurmannsson 6/3, Maqueda 7, Bombac 1, Blazevic, Sunajko. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 1/0, ill. 3/3.   Kiállítás: 6, ill 6 perc.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság férfi kézilabda kézilabda Csurgó

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés