Hirdetés
Szegeden 2018. december 12. 07:52

Botka László irodájában „alázta” Orbán Viktor Lázár Jánost!

Lázár János szerint Botka László nem tudja, hogyan kell fejleszteni Szegedet. A bukott miniszter, aki jelenleg dohányzás-, tramtrain- és ménesbirtokügyi biztos erről a mai Délmagyarországnak nyilatkozott.

Annak a lapnak, amit előbb fideszes strómanok – Andy Vajna és Mészáros Lőrinc – vásároltak fel, majd adtak be egyik percről a másikra a közösbe, a balatoni üdülőben gründolt Fidesz alapítványba, amelynek egyetlen célja a totális agymosás.

Lázár azzal ment neki Botka Lászlónak az interjúban, hogy állítása szerint, amikor Orbán Viktor tavaly januárban Szegeden járt, és a városházán tárgyalt Botka Lászlóval, a szegedi polgármester nem tudott a város fejlődésével kapcsolatban válaszolni arra a kérdésre, milyen legyen Szeged.

(fotók: Iványi Aurél)

– Tavaly januárban valóban ott volt Lázár a közel három órás megbeszélésemen Orbánnal a szegedi városházán, az irodámban – reagált Lázár szavaira Botka László. – Egy kicsit sajnáltam is, mert Orbán olyan lekezelően beszélt vele, ahogy én az utolsó hivatalsegéddel se tenném. De, most sajnálom igazán Lázárt, miután a saját városát is elvesztette, megalázó módon kidobták a kormányból, most azt kapta feladatként a visszakapaszkodáshoz, hogy csatlósaival foglalja el Szegedet. Reménytelen vállalkozás, Szeged nem kér se Lázárból, se a Fideszből.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Szeged300
Cimkék: Botka László Lázár János Orbán Viktor