Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. december 6. 14:23

Mikulásvirággal kedveskedtek a hölgyeknek a baloldali képviselők

Képriport
A hagyományoknak megfelelően idén is gyönyörű mikulásvirágokkal kedveskedtek a szegedieknek a közgyűlés szocialista frakciójának tagjai és Szabó Sándor országgyűlési képviselő.

Hirdetés

Tarjánban, a Víztorony téren Mészáros Tamás önkormányzati képviselő és Szabó Sándor járta az üzleteket és adta át az ott dolgozóknak a virágokat. Természetesen az utcán sétáló hölgyek sem maradhattak ki a meglepetésből, ők is kaptak mikulás virágot.

„Jajj, de szép! Ezt mi kapjuk?”
„Fogadják el Botka László polgármester és a képviselők nevében”
„Köszönjük ezeket a szép virágokat!”

„Nagyon szeretem a virágokat, az őszi rózsaosztáson is ott voltam és most is jöttem, hátha kapok. Szerencsére még jutott nekem is” – mondta Nagy Attiláné, aki boldogan mutatta a virágot, amit a két képviselő adott át neki. Az biztos, hogy a szoba dísze lesz, de jó helyet kell neki keresni, mert nem szereti a meleget. – tette hozzá.

Ezzel a gesztussal szeretnék kellemes ünnepeket kívánni mindenkinek Botka László polgármester és a képviselők nevében – mondta Szabó Sándor. Ez az alkalom emellett egy újabb lehetőséget biztosít számunkra, hogy találkozzunk a szegediekkel. – tette hozzá.

A mikulás virágokat minden szocialista képviselő a saját körzetében egy nap alatt osztja ki.

Városszerte több száz virág talál gazdára ezen a napon – kapcsolódott a beszélgetésbe Mészáros Tamás önkormányzati képviselő. Ez már több mint évtizedes hagyomány, hogy a szocialista frakció tagjai választókerületükben felkeresik a boltokat, intézményeket, üzleteket és az ott dolgozókat meglepik egy-egy mikulás virággal. Nem csak a hölgyek kaphatnak virágot, hanem a férfiak is. – mondta mosolyogva a képviselő, és elmesélte, az egyik iskolában a portás bácsi évről évre nagyon várja a virágot.

Mindenki nagyon örül az ajándéknak. Van olyan, aki pontosan tudja, hogy ezen a napon osztják a virágot a képviselők és már várja.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Mészáros Tamás Szabó Sándor virágosztás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés