Hirdetés
Hirdetés
Művház 2018. december 3. 13:32

A Csárdáskirálynővel indul az újév a színházban

A Csárdáskirálynővel indítja az újévet a Szegedi Nemzeti Színház. A magyar operett legnagyobb klasszikusa Kecskemétről érkezik Béres Attila rendezésében.

Hirdetés

A Kecskeméti Katona József Színház a Csárdáskirálynővel érkezik Szegedre január 13-án, Béres Attila rendezésében. A legnépszerűbb magyar operettet többek között olyan ismert és közkedvelt művészekkel láthatja a szegedi közönség, mint Sáfár Mónika, Szemenyei János és Egyházi Géza.

A két egyfelvonásos darabot, a Májust és a Bolondokházát január 15-től láthatják a nézők a Kisszínházban. A produkció azért is különleges, mert a Szép Ernő műve alapján készült melodrámát, a Májust most állítják először színpadra, az ősbemutatót, valamint a Bolondokháza című vígoperát egyaránt Toronykőy Attila rendezi.

Január 21-én a Molnár Dixieland Band fennállásának 55. évfordulója és Molnár Gyula 75. születésnapja alkalmából jubileumi gálakoncertet ad a zenekar, sztárvendégként csatlakozik hozzájuk Berki Tamás, Illényi Katica és Lázár István.

Január 25-én az Imre Zoltán Program keretében Szeri Viktor Melinda álma és Katonka Zoltán Enigma című koreográfiáját tekinthetik meg a kortárs műfaj kedvelői a Kisszínházban.

Az új bemutatók, valamint vendégelőadások mellett az óév kedvenceitől sem kell elbúcsúzni, továbbra is műsoron marad a Szentivánéji álom, a Tóték, a Szaffi, Az utolsó üzlet és a Valahol Európában.

Fotó: Szinhaz.org / Walter Péter

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: műsor Szegedi Nemzeti Színház
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés