Hirdetés
Ziccer 2018. december 2. 10:21 Forrás: pickhandball.hu

Ééééés, a végén tíz közte

A hazai bajnokságban továbbra is megállíthatatlan a Mol-Pick Szeged. A legutóbbi „áldozat” a Dabas volt, akit otthonában vert 10 góllal a Szeged.

Jonas Källman és Bánhidi Bence nem utazott el Dabasra, de fiatal játékosok kaptak lehetőséget a játékra, most Tóth József és Sunajko Stefán.

A mérkőzés nem úgy indult, hogy nagy verés lesz a vége, a hazai csapat jól tartotta magát, a 10 percben még vezettek is. Ezt követően a védelem acélosabb lett, a kapuban Sergo jól védett, így átvette a vezetést a Szeged. Félidei pihenőre 3 gólos Mol-Pick Szeged vezetéssel mentek a csapatok.

A második félidőben hiába kapaszkodott a Dabas, a vendégek nem engedték közelebb őket, állandósult a 4-5 gólos különbség. Az utolsó öt percben pedig még rá is erősített a Szeged és így magabiztos, 10 gólos győzelem lett a vége.

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője a csapat honlapjának nyilatkozva a mérkőzés után először is a Dabas együttesét dicsérte, ahogy fogalmazott „Jó csapat a Dabas, és igazán a 5 gólos különbség lett volna reális!”. Arra is kitért, hogy nagyon leterhelt a csapat, hisz három naponta kell meccset játszani, és kevés az idő edzeni. Pastor abban is reménykedik, hogy a sérültek hamar visszatérnek, hisz „jobb lenne teljes kerettel meccselni.”

Dabasi KC VSE - MOL-PICK SZEGED 22-32 (12-15)
Férfi kézilabda NB I, 11. forduló. Dabas, OBO Aréna, 600 néző. Vezette: Altmár, Horváth M.
Dabasi KC VSE: Pallag - Országh 1, Tokuda 4, Bíró, Szöllősi Sz., Borsos 6, Kékezovity 1. Csere: Podoba (kapus), Simovics 1, Zakics 2/2, Lepsényi 1, Perisics 2, Kiss A. 3, Ács 1, Garajszki. Vezetőedző: Tomori Győző.
MOL-PICK Szeged: Sego - Bombac, Maqueda 4, Henigman 1, Gaber 4, Bodó 1, Sigurmannsson 7/4. Csere: Sostaric 6, Balogh 1, Canellas 6/3, Zsitnyikov 1, Sunajko 1, Tóth J. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Hétméteres: 2/2, ill. 8/6.      Kiállítás: 4, ill. 2 perc.

 

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: bajnokság férfi kézilabda kézilabda MOL-Pick Szeged