Hirdetés
Hirdetés
  • Kezdőlap
  • Hírek
  • Szegeden
  • Alkalmatlan a beosztottjai szerint, a haverjai viszont úgy gondolják, egyáltalán nem
Szegeden 2018. december 1. 19:49

Alkalmatlan a beosztottjai szerint, a haverjai viszont úgy gondolják, egyáltalán nem

Migránsügyi szakértővé fejlesztette magát a szegedmánál, és annak nyomtatott változatánál, a Déli Szónál Kobza Miklós. Orbán Viktor bukott fotósa H. Kovács Lászlóként jegyzi írásait.

Hirdetés

Kapitány Gergelyhez képest Kobza Miklós kifejezetten szolid, visszafogott karriert mondhat magáénak. Vele kapcsolatban a lényeget a 24.hu foglalja össze a legjobban: „Kobza 2016 februárjában lett az állami médiavállalatnál először az MTVA sajtófőnöke, majd 2016. november 15-étől egészültek ki feladatai a hirado.hu, illetve az MTVA egyéb online és teletextes tartalmainak felügyeletével az MTVA leányvállalatának tartalomigazgatójaként. Kobzát egyébként 2016 szeptemberében komoly bírálat érte az MTVA-s szakszervezetek és üzemi tanács részéről, alkalmatlannak nevezték őt. Főnökei azonban nem osztották ezt a véleményt, ezért továbbra is a helyén maradhatott, sőt, nem sokkal ezután kapta a tartalomigazgatói kinevezését. (Ekkoriban jelentős személyi változásokra került sor a Híradó online szerkesztőségében, többeket elküldtek vagy máshová helyeztek át az állami médiavállalatnál.)”

Kobza H. Kovács László néven dolgozik a szegedmánál. A közmédiából májusban távozott, de nem sokáig hagyták az út szélén őt sem. Közben a „megreformált” Hír TV egyik Heti hetes jellegű beszélgetős műsorában is föltűnik.

De Kobza Miklós volt az is, aki a 888.hu szerzőjeként bűnözőknek és hazaárulóknak állította be a szerkesztőségekbe beépített nemzetbiztonsági embereket telepíteni akaró, később visszavont belügyminiszteri javaslat ellen tiltakozó újságírókat. És ő volt az is, aki egy vesztes per után az átlátszónak fizetett 15 ezer forinthoz, a perköltség feléhez az alábbi közleményt írta oda:

(illusztráció: atlatszo.hu)

A Sargetini-jelentésről pedig azt gondolja, „egy sajátos nyugat-európai politikai rasszizmus megnyilvánulása.”

És szeret ott lenni minden puccos partin. Áprilisban a !!444!!! fotósa, Halász Júlia Habony Árpád húgának NER-buliján fotózta le (pohárral a kezében beszélget) sok más illusztris vendég társaságában, lásd az elkért nyitóképünkön.

* * *

A hazudós H. Kovács

H. Kovács megjelenésére sokan elhúzódtak, nem tudták elviselni rikácsoló kötekedéseit csapata védelmében, forintos tarhálásait; barátai nem voltak, még a többi Fradi-drukker sem fogadta be maga közé. Mások viszont közelebb jöttek, mert Kovács lendületesen és színesen tudott hazudni, ezért is ragadt neve elé a H. betű.
(Moldova György: Ferencvárosi koktél)

gszl

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: média sajtó sajtószabadság
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés