Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. december 1. 18:21

Bőröndnyi adományok az újszegedi víztoronynál

Képriport
Szinte félpercenként állt meg kerékpáros, vagy autós a Gregor József Általános Iskola előtti téren, ahol Joób Márton, a körzet önkormányzati képviselője várta az újszegediek adományait.

Hirdetés

– Olyan meleg ruhákat hoztam, amelyekben én is dolgoztam a hideg napokban – mondta egy hölgy, aki egész nap kerékpáron ül, ha esik, ha fúj, mert a munkája miatt ez a leggyorsabb közlekedési eszköz. A nejlon zsákok rengeteg pulóvert, kabátot, de cipőt és zoknit is rejtettek. Volt olyan, aki egy megrakott bőrönddel érkezett, és azt mondta, ne pakolják ki, a teljes poggyászt otthagyja. De nemcsak ruhaneműből gyűlt össze rengeteg az újszegedi víztoronynál, hanem játékokból is nagyon sokat hoztak a környékben élők.

– Tavaly is nagy volt az érdeklődés, ezért idén is kötelességünknek éreztük, hogy megszervezzük a gyűjtést – mondta Joób Márton, önkormányzati képviselő. – Azt látjuk, hogy öröm ez annak is, aki adja, és annak is, aki kapja, mi pedig a koordináló szerepet vállaljuk ebben a folyamatban.

Az összegyűjtött adományokat ugyanis átválogatják, majd két héten belül a város paneles körzeteiben osztják ki a rászorulók között.

Videónk is van! Nézze meg a Szeged Televízió híradójának riportját is!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: adomány Joób Márton jótékonyság Újszeged
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés