Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 28. 10:23

Év végi menetrend a szemétszállításban

A Szegedi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft., és a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. közzé tette a hulladékudvarok év végi nyitvatartási rendjét, illetve azt, hogy szállítják el a szemetünket.

Hirdetés

Közölték, a kommunális, valamint szelektív hulladékszállítási szolgáltatást munkaszüneti napokon is biztosítják, nagyobb létszámú személyzettel és járművel.

Ezért a megszokott időponttól eltérően hamarabb érkeznek a begyűjtést végző járművek az ingatlanokhoz a gyűjtési napon.

Azokban a városrészekben, ahol (az aktuális szállítási nap ünnepnapra, illetve munkaszüneti napra esik) délután történik a kommunális hulladékszállítás, ott már korán reggel helyezzék ki a biztonság kedvéért a hulladékgyűjtő edényeiket.

Január 1-jén az alábbiak szerint dolgoznak:

  • Szegeden a megszokott időponttól hamarabb érkeznek a begyűjtést végző járművek, ezért már kora reggel helyezzék ki a hulladékgyűjtő edényeiket a megszokott helyre.
  • Vidéken – a közszolgáltatási szerződés értelmében – a társaság a következő szállítási héten fogja begyűjteni a kétheti hulladékot. Amennyiben a kétheti hulladék nem fér bele a tárolóedénybe, akkor az erős műanyag zsákban edény mellé kihelyezhető.

Kommunális hulladékszállítással kapcsolatos panaszt, bejelentést a diszpécserszolgálat az ünnepnapon 5.00 órától 18.00 óráig a 62/777-161-es telefonszámon fogadja.

Az ügyfélszolgálat (Szeged, Stefánia 6.) december 27. kivételével, december 24-étől, január 1-jéig zárva lesz.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. szemét szemétszállítás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés