Hirdetés
Szegeden 2018. november 26. 16:44

Jobboldali lakájmédia Szegeden: mindenkit idevezényeltek, aki él és mozog

Egyetlen célja van az összes Fideszhez köthető lapnak, televíziónak, internetes oldalnak: – szó szerint – elpusztítani Botka Lászlót és a regnáló szegedi városvezetést. Nincs pardon, semmi nem számít.
Hirdetés

A Magyar Narancs friss, a szegedi médiahelyzettel foglalkozó cikkének az alábbiak a legfontosabb állításai

  • Belénessy Csaba „segíti” az Egyetem Televízió mihamarabbi elindulását. Róla azt kell tudni, hogy állítása szerint pacifikált Szegeden és Pécsen: a magyar televízió regionális stúdióiban dolgozó kollégák demonstráltak a pénzükért. A pacifikálás azt jelentette, páros lábbal rúgott ki gyakorlatilag mindenkit, aki szólni mert.
  • Kobza Miklós a miniszterelnök tanácsadójának, Habony Árpádnak a stábjába tartozott, szerkesztette Orbán Viktor Facebook-oldalát, egy ideig a kormányfő fotósa is volt, majd két évig volt a közmédia, az MTVA sajtófőnöke. Most a Déli Szó című lapban és a szegedmán H. Kovács László néven „ír”.
  • Kapitány Gergely Páva Zsolt polgármester bizalmi embere volt Pécsen, most a szegedma.hu-n őrjöng napi szinten Arnold Lajos álnéven.

Történik mindez úgy, hogy közben a szegedma csodálatos gyarapodáson ment át, kevés nála sikeresebb (média)vállalkozás létezik ma az országban. De jegyezzük meg velük kapcsolatban azt is, mindezt az egyik legsikeresebb (még) háttérben lévő oligarchának, Mészáros Lőrinc bizalmi emberének, Szijj Lászlónak köszönhetik.

A fideszesek parkolóügye után induló újabb sorozatunkban a Fidesz-média szegedi vagy éppen Szegedre delegált vezéreit nézzük meg alaposabban. Kik azok, akik felelősek azért, hogy szerkesztőségek napi szinten félretájékoztatják az olvasóikat, támadják a városvezetést – és már minket is.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: média