Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 26. 08:44

Szilléri sugárút: mintha mindig is körforgalom lett volna a Debreceni utcánál

Képriport
A hétvégén elkészültek a felfestéssel is, már csak el kell pakolni, de a közlekedés zavartalan.

Hirdetés

Január közepén írtuk meg, őszre a Szilléri sugárúton a Debreceni utcai kereszteződésbe körforgalmat építenek. Hatalmas volt itt a forgalom, elég sokszor volt baleset, az oktatási intézményeket, boltokat nem volt egyszerű megközelíteni, nehéz volt a kihajtás a sugárútra.

Kattintson nyitóképünkre, nézze meg Iványi Aurél galériáját!

„Nagy Sándor városfejlesztési alpolgármester elmondta, hogy elindult a közbeszerzési eljárás, így néhány héten belül kihirdetik a győztes kivitelezőt, a szerződéskötés után pedig kezdődhet a beruházás. A körforgalom kialakításán kívül egyéb felújítások is lesznek a Debreceni és Fecske utca, valamint a Szilléri sugárút környékén, így a körforgalom környezetében rendbe rakják a buszmegállókat, a bevezető utcák torkolatát, a Szilléri sugárúti kerékpárutat, és az útpálya is aszfaltozásra kerül egy hosszú szakaszon” – írtuk akkor, ahogy azt is a kilencven millió forintos beruházással őszre teljesen átalakulhat a környék.

Így lett, november 23-áról 24-ére virradóra felfestettek az útburkolati jeleket is, már senki nem emlékszik az egykori veszélyes kereszteződésre. Elkészültek a buszmegállókkal is, vadonatúj kerékpártámaszokat is kitettek az élelmiszerbolttal szemben. Pár apróságot még otthagytak a munkások, de napokon belül azokat is elviszik.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: körforgalom Szilléri sugárút útépítés útfelújítás
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés