Szegeden 2018. november 22. 20:07

Havonta újul meg teljesen a Fidesz Szegeden

Ma már ott tart a Szegeden teljesen szétesett Fidesz, hogy szinte havonta újul meg: most B. Nagy ment, Bartók jött. A kiábrándult helyi fideszesek szerint a Budapestről Szegedre szalajtott Kubatov-zsoldosok most teljesen padlóra küldték a már amúgy is évek óta romokban heverő szegedi Fideszt.

Hirdetés
Hirdetés

B. Nagy László február végén azt nyilatkozta, amikor megválasztották a Fidesz városi elnökének, hogy a tisztújítással egy teljesen új korszak kezdődik a szegedi Fidesz életében, és ő azt vállalta, hogy ennek a megújulásnak az élére áll.

B. Nagy eddig állt a NAGY FIDESZES MEGÚJULÁS és a MÉG NAGYOBB FIDESZES NEKIBUZDULÁS élén.

Szegeden már közel két évtizede buzdul neki időről-időre a Fidesz, hogy megmutassa, hogy most már aztán tényleg megmutatja, de nagyobb a kraft egy besült szilveszteri petárdában, mint a szegedi Fideszben.

Ahogy a Fidesz belső ügyeire rálátó személyek mondták nekünk, teljesen szétesett a Fidesz Szegeden.

– Padlóra került a Fidesz Szegeden. A végső ütést Bartók Csaba elnökké választásával vitték be. Az igaz, hogy Bartók egy fokkal jobban tud nyilatkozni, mint egy magyar focista, mert kézilabdás, de ez még nagyon kevés – fogalmazott egy forrásunk, aki szerint B. Nagyot a Budapestről Szegedre szalajtott Kubatov-zsoldosok csinálták ki. – Osztják azt észt, mert azt nagyon tudják, de gőzük sincs Szegedről és a szegediekről, akik elutasítják azt a gyűlöletpropagandát és mocskolódást, amit parancsra végeznek a szegedmában meg a Déli Szóban. Gyüttmönt zsoldossereggel nem lehet semmilyen célt elérni – magyarázta elkeseredetten forrásunk.

B. Nagy nyáron még úgy nyilatkozott, hogy őszre meg kell találni a Fidesz polgármesterjelöltjét, mert csak úgy lehet választást nyerni, ha időben megtalálják.

Maholnap esni fog a hó, fideszes polgármesterjelölt meg sehol.

Munka, dolgozás, munka

A Fidesz mai közleménye szerint az új elnök, Bartók Csaba többek között azt mondta: munka, munka és munka lehet a siker receptje. Ismerősen cseng a fideszes recept. A változatlanságot mutatja a szegedi Fideszben, hogy nyolc éve, 2010-ben a polgármesterjelöltek vitáján, amikor a moderátor megkérte a vita végén a jelölteket, mondják el három szóban, mi a programjuk legfontosabb eleme, B. Nagy László, a Fidesz polgármesterjelöltje azt mondta: munka, dolgozás, munka.

„Nem tudom elképzelni azt, hogy sikeres lehet egy olyan polgármester, akit az utolsó pillanatban találunk meg, és mutatunk be a szavazóknak” – nyilatkozta B. Nagy arról, hogy idén ősszel mindenképpen be kell mutatni a Fidesz polgármesterjelöltjét.

Egy jobboldali szimpatizáns szerint ez a hitegetés már húsz éve megy Szegeden a Fideszben, amiből már nagyon elegük van a mezei, talpas fideszeseknek, sokan el is fordultak a párttól. – Nem jött itt senki, pedig mindig ígérték. Csak a bolondját járatták velünk. Megváltó? Ki? Bartók Csaba? Ugyan! – mondta egy név nélkül nyilatkozó, magát konzervatívnak mondó forrásunk.

A FIDESZ NAGY MEGÚJÍTÓI sorába beállt B. Nagy László azt nyilatkozta tavaly decemberben, hogy már JÓ IDEJE DOLGOZNAK azon, hogy változtassanak a Fidesz szegedi szervezetének rossz hírén. Azt is mondta akkor B. Nagy, hogy „a keszekuszaságot pedig végleg el kell felejteni, ami jellemezte a szegedi Fideszt az elmúlt években.” Ezt mondta 2017 végén a fideszes B. Nagy László, akit idén februárban megválasztottak a Fidesz szegedi elnökének, most szerdán pedig leköszönt/„leköszöntették”, hogy érdemei elismerése mellett – ahogy a Fidesz szegedi alapszervezetének közleménye fogalmaz – minden energiáját Szeged érdekeinek képviseletére fordítsa az Országgyűlésben. Mondjuk az rá is fér, mert Szeged fideszes országgyűlési képviselőjeként ebben a ciklusban – május 8-a óta, több mint fél év alatt – eddig összesen 1, azaz egy indítvány nyújtott be, „Meglesz-e a lengyel államtól ellopott pénz?” címmel a Parlamentben, és kétszer szólalt fel a T. Házban.

Szabó Sándor Szeged szocialista országgyűlési képviselője május óta eddig negyvenhárom indítványt nyújtott be és tizennégyszer szólalt fel az Országgyűlésben – sokszor képviselve szegedi érdekeket és a városért lobbizva.

Ismételjük át Bartók Csaba föntebb már említett szónoki képességét!

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: B. Nagy László Bartók Csaba Fidesz