Hirdetés
Szegeden 2018. november 22. 09:34

Patrick jótékonyságra hívja a szegedieket a Belvárosi Moziba

Jótékonysági állatvédelmi filmvetítést szervez a szegedi székhelyű Országos Állatvédelmi Alapítvány a Belvárosi Moziban. Az összegyűlt pénzt többek között állatok gyógyítására és állattartó családok segítésére fordítják.

December 2-án, délután háromnegyed háromtól a Patrick – Ebbel szebb az élet című filmet nézhetik meg az állatbarátok és családtagjaik a Vertical Entertainment jóvoltából.

Balogh Ernő, az alapítvány alapítója elmondta,

most minden szegedi állatbarát körülbelül két kávé árával, azaz ezer forinttal járulhat hozzá a helyi, modern állatvédelemhez.

A karácsony közeledtével fontos, hogy összefogjunk és segítsük, valamint támogassuk a helyi állatvédelmi tevékenységet. Hozzátette, a belépőket, mint adományt fogadják majd, az összegyűlt pénzt az alapítvány működésére, utcai cicák ivartalanítására, gyógyíttatására, nehéz helyzetben élő, állattartó családok állataira fordítják.

A szegedi székhelyű Országos Állatvédelmi Alapítvány elsődleges célja a prevenció, a fiatalok megszólítása, állatszeretetre való nevelése, a kóbor állatok ivartalanítása és gyógyíttatása, valamint a modern állatvédelem megismertetése, elterjesztése és fejlesztése.

www.orszagosallatvedo.hu

 

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: akció Belvárosi Mozi jótékonyság Országos Állatvédelmi Alapítvány