Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 21. 15:06

Szeviép-megbízások Hódmezővásárhelyen: Lázár János rosszul emlékszik

Vagy szándékosan kellett Göbl Vilmosnak azt válaszolnia, amit.

Hirdetés

A Szeviép-per kapcsán megkerestük Lázár János országgyűlési képviselőt is, hogy válaszoljon a bedőlt társaság hódmezővásárhelyi beruházásaival kapcsolatban. Göbl Vilmos sajtótitkár az alábbi választ adta, alatta ott a képernyőmentés is:

Tisztelt Garai Szakács László!

Tudomásom szerint a Szeviép akkor dolgozott Hódmezővásárhely önkormányzatának, amikor a néhai Rapcsák András polgármester urat felfüggesztették, és ideiglenesen az MSZP és az SZDSZ képviselői irányították a várost. Az ő megbízásukra, és nyilvánvalóan szocialista nyomásra kapott megbízást a Szeviép Hódmezővásárhelyen, évekkel Lázár János polgármesterségét megelőzően. Lázár János egyetlen aspektusból kapcsolódik a Szeviép-ügyhöz: a Szeviép által megkárosított vállalkozók kártalanításában a képviselő kulcsszerepet vállalt, az erről szóló előterjesztést is ő nyújtotta be a Parlamentnek. Tehát, míg Botka László és Újhelyi István a politikai haszonélvezői voltak a Szeviép tevékenységének, Lázár János és a Kormány a cserbenhagyott vállalkozók kártalanításán dolgozott.

Kérem, a válasz teljes terjedelemben történő közlését!

Tisztelettel:
Göbl Vilmos

A kérésnek eleget tettünk.

És akkor lássuk, az internet hogyan emlékszik:

Lázár János 2002-től 2012-ig volt Hódmezővásárhely polgármestere.

A Szeviép lekapcsolt honlapja azért még elérhető, ezen viszont az olvasható, hogy

a cég 285 millió forintért fővállalkozóként megnyerte a város ivóvízhálózatának rekonstrukciós kivitelezését, 2005 augusztusától 2006 áprilisáig tartott a beruházás.

Göbl Vilmos fönti levelével azt akarja elhitetni, hogy ez a projekt egészen véletlenül pont abban az időszakban lett kibulizva, majd három évvel később egyszer csak megcsinálták.

Garai Szakács László

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: Hódmezővásárhely Lázár János Szeviép
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés