Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 21. 09:27

Háromszáz facsemetét ültetnek városszerte

Húsz millió forintos keretösszeggel folytatódik a szegedi farekonstrukciós program. A városi közgyűlés pénzügyi és vagyongazdálkodási bizottsága szerda reggeli ülésén arról is döntött, hogy tzienkét helyreállításra szoruló bérlakást térítési díj ellenében ad bérbe.

Hirdetés

Az idén 60 millió forint állt rendelkezésre fák telepítésére a városi költségvetésben. Ennek kétharmadát már felhasználták, a bizottság döntése értelmében a megmaradt 20 millió forintból facsemetéket telepítenek a városban. A munkát a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. végzi majd el.

Tizenkét belvárosi önkormányzati bérlakás bérleti jogát pályáztatja meg az IKV Zrt. Ezek az ingatlanok felújításra szorulnak, ezért a térítési díj megfizetésének kötelezettségével együtt hirdetik meg a lakásokat, és meghatározzák a minimális felújítási munkák költségeit. A lakások régi építésű bérházakban találhatók többek között a Bartók téren, az Arany János utcában, a Mikszáth Kálmán utcában, a Tisza Lajos körúton és a Széchenyi téren.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: fa IKV Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés