Hirdetés
Hirdetés
Szegeden 2018. november 20. 10:11 Forrás: police.hu

Keresik a rendőrök, mert elütött egy kerékpárost, majd elhajtott

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy gépkocsi vezetőjének azonosításában, aki balesetet okozott a városban, elütött egy kerékpárost a Petőfi sugárúton.

Hirdetés

A Szegedi Rendőrkapitányság közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A baleset feltételezett okozója egy Honda személyautóval közlekedett 2018. október 18-án 16 óra körül Szegeden, a Petőfi Sándor sugárúton, a Bécsi körút felől a Tisza Lajos körút irányába. Amikor a sofőr a Földváry utca kereszteződéséhez ért, kanyarodása során nem adott elsőbbséget a Petőfi Sándor sugárúttal párhuzamosan található kerékpárúton haladó biciklisnek, így a két jármű ütközött. Az autó vezetője megállt, kiszállt a gépkocsiból, de nem sokkal ezután elhagyta a helyszínt. Az orvosi vizsgálat később megállapította, hogy a kerékpáros súlyosan sérült.

A baleset feltételezett okozója 175-180 centiméter magas, sötét haja és kerek arca van.

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya (6722 Szeged, Párizsi körút 16-22.) a baleset körülményeinek tisztázása érdekében kéri az ismeretlen gépkocsi vezetőjének, illetve a közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését személyesen, vagy telefonon a 06-62-562-400/1634-es hívószámon, a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén. A névtelenség megőrzése mellett is bejelentés tehető az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán.

* * *

Szeged.hu – Minden, ami Szeged! Tartson velünk a Facebookon is!

Cimkék: baleset gázolás kerékpáros rendőrség
Hirdetés
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés